Egyedi ajánlat!

Kerekesetelepen, 2023-ban, magas minőségben épült családi ház eladó

company_logo

93 800 000

Ft

689 706 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 11:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
136 m²

Állapot:
Jó állapotú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Kerekestelepen, csendes, madárcsicsergős környéken, 2023-ban épült, még senki által nem lakott, összesen 136 m2 területű, 3 hálószobás, amerikai konyhás nappalis, igényes, jó minőségben kivitelezett, azonnal költözhető földszintes családi ház 600 m2-es, körbekerített telken eladó.

Irányár: 93.800.000 Ft.

Érdeklődni: 30-2288-369

********************
Részletes leírás:
********************

A környék azok számra lehet ideális, akik a csendet és nyugalmat keresik. Akiknek fontos, hogy hazaérve maguk mögött tudják hagyni a mindennapok nyüzsgését. Az utcában minimális az autóforgalom, itt valóban csak a lakók közlekednek. Buszmegálló nagyjából 10 perc séta alatt elérhető.

A lakóház 2023. szeptemberében készült el, még sosem lakták és használták, így az új tulajdonos lesz az első, aki birtokba veheti az ingatlant.

A kivitelezés magas minőségben készült, minden apró részletre (is) odafigyelve. A falazat Porotherm kerámia falazóblokkból épült, anyagában színezett Tondach betoncserép fedéssel. A külső homlokzat 10 cm-es NIKECELL, a födém 20 cm-es szórt cellulóz födémszigetelést kapott. Minden külső nyílászáró a szabványnak megfelelően háromrétegű üvegezéssel rendelkező, minőségi műanyag nyílászárók.

A fűtést és a használati meleg vizet a garázsban felszerelt gázkazán biztosítja, a hőleadás padlófűtéssel történik, egyedül a garázsban lett radiátor elhelyezve. Plusz megoldásként, a rendszerbe egy villanybojler is beiktatásra került.

Meleg nyári napokon és hűvös őszi estéken a lakótér komfortját a nappaliba felszerelt 3,5 kW-os, és két szobában felszerelt egyenként 2,1 kW-os klíma biztosítja.

A ház teljes alapterülete 136 m2, amiből 81 m2 a lakótér, 19 m2 a garázs, valamint van egy 19 m2-es hátsó, és egy 17 m2-es első terasz. Mind két terasz egyaránt rendelkezik a tető által fedett és nem fedett, nyitott területtel is.

A lakótér elrendezése során is figyeltek a fontos részletekre. A közösségi tér jól elkülönül a személyes tértől, olyannyira, hogy még egy üveg tolóajtóval el is zárható a két terület egymástól. Szintén fontos részlet, hogy a WC és a fürdő oly módon van külön, hogy a WC az előszobából nyílik, így ha vendégek is érkeznek, nem jönnek át a személyes területre, mosdót keresve.

A lakótér központi helyisége, a több mint 30 m2 területű amerikai konyhás nappali, ahonnan közvetlen kijárat van a hátsóteraszra és udvarra. A nagyméretű portálüvegeknek köszönhetően a kint és bent érzése keveredik, jelentősen növelve a nappali térérzetét. Arról nem is beszélve, hogy az enyhén déli és túlsúlyban nyugati tájolásnak köszönhetően ömlik be a napfény a hatalmas üvegfelületeken.

A ház megvásárlásával egy modern és gépesített konyhát is kap az új tulajdonos. A konyhabútor amellett, hogy stílusos, rengeteg tárolási helyet is biztosít. Gépek tekintetében kerámialapos főzőlap, szabadtérre szellőző páraelszívó, szekrénybe beépített sütő, mikró és hűtő is jár a konyhához. No és ne feledkezzük el a mosogatógépről sem, ami megint csak úgy került beépítésre, hogy egyszerűen, és kompromisszum nélkül cserélhető akár egy nagyobb terítékes gépre is.

Ráadásként a konyhából nyílik még egy normális méretű spájz is, ami mostanában sokszor hiányzik az újépítésű ingatlanok esetén.

A személyes térbe vezető közlekedőből a szobák mindegyike külön bejárattal rendelkezik, kettő néz a hátsóudvarra, egy az előkertre. Méretüket és alakjukat tekintve jól berendezhetők, világosak és kényelmesek.

A közlekedő végén a fürdőszoba, ami színeiben és felszereltségében is letisztult érzésvilággal, abszolút a mai kor követelményei alapján készült.

A konyhabútoron kívül, még további beépített bútorokat is kap az új tulajdonos. Az előszobában a falra felszerelve két sorban cipőtárolót, szembe vele, egy előszobafallal kombinált, polcos, akasztós előszobaszekrényt. A szobákhoz vezető közlekedőben pedig egy mennyezetig érő gardróbszekrényt, akasztós és polcos elosztással.

Mint a mellékelt alaprajzon is látszik, az épület magába foglalja a 19 m2-es, egy autó kényelmes tárolására alkalmas, Hörmann elektromos garázskapuval

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147222046

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn