KIVÉTELES LEHETŐSÉG ÜZLETI CÉLOKRA DEBRECEN BELVÁROSÁBAN

company_logo

375 000 000

Ft

443 787 Ft/m²

Feladás dátuma:

okt 19., 12:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Méret:
845 m²

Leírás

Debrecen belvárosi övezetében most eladásra kínálunk egy JÓ MŰSZAKI és ESZTÉTIKAI állapotban lévő ingatlant, amely nemcsak impozáns méreteivel, hanem számos felhasználási lehetőségével is lenyűgöz. Az épület 845 nm-es területe és az ehhez tartozó 881 nm-es telek biztosítja a KIFOGÁSTALAN KÖRNYEZETET mindenki számára.
Ez az épület NÉGYSZINTES (pince, földszint, emelet, tetőtér), és minden szint KÜLÖN-külön is hasznosítható, így RUGALMASAN alakítható üzleti vagy egyéb célokra. A zárt udvarban 12 gépkocsi számára biztosított a KÉNYELMES parkolás, valamint egy 61 nm-es tárolásra alkalmas helyiség is található.

Az ingatlan FŰTÉSE modern gázcirkó rendszerrel és napelem támogatással van megoldva, mely biztosítja az ENERGIATAKARÉKOS működést. A hőleadás padlófűtéssel és radiátoros megoldásokkal történik. Az épület KLIMATIZÁLT, és felszerelt riasztó- valamint KAMERARENDSZERREL, így a BIZTONSÁG is garantált.

Az épület sokoldalúságának köszönhetően számos felhasználási lehetőség adott. Kialakítható benne SZÁLLÁSHELY, PANZIÓ, IRODAHÁZ, BEMUTATÓTEREM, SZOLGÁLTATÓHÁZ, KONDITEREM ..stb.
Ez az ingatlan KULTURÁLT és IGÉNYES környezetet biztosít vállalkozása számára, így ideális választás mindazoknak, akik egy MEGBÍZHATÓ és KÖLTSÉGHATÉKONY helyszínt keresnek.

Ha rugalmasan alakítható ingatlanra van szüksége, amely az Ön vállalkozási igényeinek is megfelelő, ez az ajánlat Önre vár!
Ne habozzon, tegye meg az első lépést a siker felé!
Referenciaszám: # 111403


*****


In the downtown area of Debrecen, we are now offering for sale a property in GOOD TECHNICAL and AESTHETIC condition, which impresses not only with its impressive dimensions, but also with its many possibilities of use. The 845 square meter area of the building and the 881 square meter plot of land provide an IMPECCABLE ENVIRONMENT for everyone.
This building is FOUR-STORY (basement, ground floor, first floor, attic), and each floor can be used SEPARATELY, so it can be FLEXIBLY adapted for business or other purposes. In the closed yard there is COMFORTABLE parking for 12 cars, as well as a 61 sqm storage room.

HEATING of the property is solved with a modern gas circulation system and solar panel support, which ensures ENERGY-SAVING operation. Heat is released with underfloor heating and radiator solutions. The building is AIR-CONDITIONED and equipped with an alarm and CAMERA SYSTEM, so SAFETY is also guaranteed.

Thanks to the versatility of the building, there are many possible uses. It can be used as HOSTEL, GUEST HOUSE, OFFICE BUILDING, PRESENTATION HALL, SERVICE CENTER, GYM, etc.

Don't hesitate, take the first step towards success!

Hirdetés azonosító: 149613946

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn