KERTKAPCSOLATOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS A BELVÁROSBAN!

company_logo

75 212 550

Ft

1 213 106 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 9., 08:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Emelet:
földszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Méret:
62 m²

Leírás

Fedezze fel az igényes lakáslehetőségek új dimenzióját Debrecen szívében! Ebben a modern társasházban minden az Ön kényelmét szolgálja.

Az ingatlan DÉL-KELETI fekvésű, 61,72 nm-es tágas lakásával, melyhez egy 26 nm-es terasz és egy 33 nm-es SAJÁT HASZNÁLATÚ kert is tartozik. Ez az ideális hely legyen szó a reggeli kávézásról a teraszon, vagy egy délutáni pihenésről a saját kertjében. A saját kert biztosítja a szabad levegő élményét, miközben megőrzi az otthon intimitását.

A parkolási gondokat is elfelejtheti, hiszen a pinceszinten kiosztott parkolóhelyek védik gépjárműveit az időjárás viszontagságaitól. Az épület fűtése távhővel és egyedi mérőkkel van megoldva, így a személyre szabott és GAZDASÁGOS energiafogyasztás garantált. Emellett a lakásban korszerű HŰTŐ-FŰTŐ levegős hőszivattyús berendezés kerül beépítésre, amely egész évben biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

Ez az ingatlan különösen vonzó lehet azok számára, akik OTTHONTEREMTÉS vagy BEFEKTETÉS céljából keresnek prémium minőségű, minden igényt kielégítő lakást. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy modern környezetben, színvonalas infrastruktúrával rendelkező társasházban találja meg álomotthonát.

Ne habozzon, lépjen időben! Élvezze a kertkapcsolatos lakások minden előnyét Debrecen belvárosában.

Referenciaszám: #113870

*****

Discover a new dimension of high-quality housing options in the heart of Debrecen! In this modern condominium, everything is for your comfort.

The property is SOUTH-EAST facing, with a spacious apartment of 61.72 sqm, which also includes a 26 sqm terrace and a 33 sqm garden for OWN USE. This is the ideal place for morning coffee on the terrace or an afternoon relaxing in your own garden. The private garden ensures the experience of the open air while preserving the intimacy of the home.

You can also forget about parking problems, as the parking spaces allocated on the basement level protect your vehicles from the elements. The building is heated with district heating and individual meters, so customized and ECONOMICAL energy consumption is guaranteed. In addition, a modern COOLER-HEATER air heat pump device will be installed in the apartment, which ensures a pleasant temperature all year round.

This property can be particularly attractive to those who are looking for a premium quality apartment that meets all their needs for the purpose of BUILDING A HOME or INVESTMENT. Don't miss this unique opportunity to find your dream home in a modern environment with high-quality infrastructure.

Don't hesitate, act on time! Enjoy all the advantages of garden-connected apartments in downtown Debrecen.

Reference number: #113870

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150157181

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 22 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn