Háromszobás családi ház Monostorpályin 3500 m2-es telekkel

38 000 000

Ft

316 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 25., 18:38

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
H

Házszám:
10

Kert:
különálló

Kert mérete:
3550  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

20 m2-es háromszobás családi Ház És a szomszédos beépíthető Telek Monostorpályin eladó. A telek nagyobbik része külön helyrajzi számmal rendelkezik, teljes területe (1400 + 2100) 3500 m2. Fürdőszoba, konyha, kamra, külön külső bejárattal kazánház, és az utca felőli oldalon egy 12 m2-es beépíthető terasz tartozik az épülethez. Pince a melléképület alatt. Szobák külön bejárattal, 2 méter széles közlekedővel, belmagassága 2,90 m, 75 cm magas betonalapon. Stabil, száraz ház, körbejárja a nap, a szoba ablakok nyugatra és keletre néznek. 1976-ban B30-as téglából épült, a födém gerendaközeiben 14es kőzetgyapottal szigetelt, a szobaablakok háromrétegű új műanyag nyílászárók. Az ingatlan 1450 m2-es telken fekszik, teljesen közművesítéssel: víz, gáz, háromfázisú áram, csatornázás, optikai szálas internet, és vezetékes telefon adottak. Fűtését központi gázkazán biztosítja, a meleg vizet villanybojler külön óráról. A fűtést a közlekedőben elhelyezett szén és fatüzelésű, igényes wamsler kályhával segítheti. Szobákban tölgyfaparkett. A legkisebb szoba 18 m2, a kertkapcsolatos konyha 12,6 m2.

Autóbeálló több jármű részére, füves belső udvar, három helyiségből álló melléképület, amelynek egyik helyiségét szárítószobának használtuk. A melléképület alatt pince található.

A repülőtértől 19 km távolságra, a település központjától 600 méterre, gyalog három percre a létai úti távolsági buszmegállótól, munkanapokon 30+ debreceni járattal. A közeli vasúti forgalom több mint tíz éve csak a vonal karbantartásra szorítkozik.

Talaja az ú.n. fekete termő homok, szikes foltok nélkül. A telek füvesített, fúrt kúttal, dísz- és gyümölcsfákkal, fűszer- és virágoskerttel, hátul fiatal nyári orgona sövénnyel, szőlővel. Barátságos szomszédokkal, aszfaltozott úton, ahol a közvilágítás és közbiztonság kiváló.

Bölcsőde, óvoda, általános iskola, egészségház (háziorvosi rendelő, védőnői szolgálat, fogorvos, gyógyszertár) posta, könyvtár működik a faluban.

Papírok rendezettek, terhelve nincs. A telek nagyobbik része, ~ 2400 m2 külön helyrajzi számon. Rendelkezik használatbavételi engedéllyel. Ingatlanközvetítők, kérem, ne keressenek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147346463

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn