Jó fogás!

Hajdúsámson bekvárosábab, 80 m2-es, felújított ház eladó!

company_logo

52 000 000

Ft

650 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
19

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
949  m2

Méret:
80 m²

Leírás

Csak Nálunk!

Hajdúsámson belvárosának a közvetlen közelében, a Hadházi út 19 szám alatt, eladó egy 949 m2-s telken elhelyezkedő, 1975-ben épült, majd 2023-ban teljesen felújított, 80 m2-s, 2 szoba + nappali étkező - konyhás ház!

Az ingatlan elhelyezkedés túlzás nélkül kiváló. Egy a Hadházi útból nyíló kis zug végén található, így az utcai forgalomtól és zajtól mentes a telek, ugyanakkor a centrum pár perc sétára van, könnyen megközelíthető. Rendezett szomszédos porták határolják és akár több autó parkolása is kényelmesen, biztonságosan megoldható. A telek viszonylag nagy méretű és jó a benapozottsága, hangulatos és nem utolsó sorban nincs rajta számos bontásra ítélt romos épület, ami csak viszi a pénzt. A privát szféra, csöndes lakhatás biztosított. Az ingatlan összközműves, a csatornázás megoldott. A telken fúrt kút van.

A ház a 70-es években épült, beton alapra és vegyes (tégla + vályog) falazattal. Az alap nem süllyed, száraz falazat jellemzi és statikai problémáktól mentes. Teljes felújításon és korszerűsítésen esett át: új tetőszerkezet és héjazat, járható sárfödémes, 10 cm külső homlokzati szigetelés, új villany és vízvezetékek, Westen kondenzációs gázkazán. A konyha nappali felől rendelkezésre áll alternatív fűtésnek egy cserépkályha is. A burkolat a szobákban laminált parketta, a többi helyiség járólapos. Hőszigetelt üvegekkel ellátott műanyag nyílászárókkal szerelt. A ház bejárata előtt egy fedett, fa könnyűszerkezetes terasz került beépítésre, ami igény esetén akár be is építhető.

A ház elosztása ideális és lakájos, kellemes érzetet kelt, ahol jó lenni. Tágas közlekedőből nyílik a fürdő és wc, ami káddal beépített. A folyosón üvegtégla gondoskodik a természetes fényről. A ház minden helyiségén van ablak, így alapvetően világos lakótérről beszélhetünk. Van egy közel 20 m2-s központi élettér, ami nappaliként funkcionálhat. Innen nyílik egy tágas konyha étkező, aminek a kihasználása és bebútorozása csak a fantázián múlik. A nappaliból nyílik még két külön bejáratú szoba, amiből az egyik fél, a nagyobb közel 20 m2. A két szoba között van egy plusz helyiség szellőzőablakkal, ami eredetileg kamraként funkcionált, de félszoba méretű, így ha szükség van rá, akár szobaként is nagyon jól hasznosítható.

A melléképület 28 m2 és szintén teljes körűen fel lett újítva. Beton alapra épült, tégla falazattal.
Az épület két részre oszlik, egy nyári konyha és egy szerszámos tároló. Mindkét helyiségnek önálló bejárata van. A nyári konyha fűthetővé tehető, így akár több generáció lakhatása is megoldható.

A telken van egy beton alapra épült, könnyűszerkezetes, közel 20 m2-s garázs!

Összegzés:

Nagyon jó helyen lévő, tisztességesen megépített ház, ami teljesen fel lett újítva. Közel a belváros, mégis csöndes és nincs átjáróház érzése az embernek. A telek hangulatos, szép gyümölcsfákkal és egyszerű füvesített területtel. A ház kuckós, szépen felújított, minden különösebb fényűzést nélkülöz, de negatív meglepetésektől mentes. A konyhát kell kialakítani és az ablakokról a szúnyogháló maradt le, ami esetleg szemet szúr. A beltéri ajtókat felújították, így azokat nem cserélték. Az eredetileg kamraként szolgáló helyiség nagyon jól használható hálófülkének, gardróbnak, kisebb dolgozó vagy egyéb szobának, ha a szükség van plusz szobára. A melléképület szintén könnyen bevethető hasonló célokra. Nem hatalmas alapterületű, de jól belakható, kellemes életteret biztosító ingatlan, ami többféle családi leosztásra is alkalmas lehet.

Remek ár érték arány jellemzi, érdemes megnézni!

Az ingatlan per és tehermentes.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147364441

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn