Jó fogás!

Hajdúdorogon, 114 m2-s, nappali + 4 szobás családi ház eladó!

company_logo

34 990 000

Ft

306 930 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 23., 20:38
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
114 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
31

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1522  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Akadálymentesített, Beépített konyha

Leírás

Csak Nálunk!

Hajdúdorogon, a Zöld utca 31 szám alatt, eladó egy 1522 m2-s telken elhelyezkedő, 2005-ben épült, tégla építésű 114 m2-s, nappali + 4 szobás családi ház!

Az ingatlan csöndes utcában található, aszfaltozott úton megközelíthető. A telek széles utcafronttal rendelkezik, szabályos alakú és a lakhatáshoz igénybe vett része elkerített. Nagy méretű telekről van szó, a hátsó homlokzat felőli kerítésen túl még legalább ugyanakkora terülte áll rendelkezése.

A ház beton alapra épült 2005-ben, a falazat B30-s tégla. Az eredeti elképzeléshez képest a belső terek átalakításra kerültek, így jelenleg a 114 m2 hasznos alapterület magában foglal egy nappali + étkező konyhát, ami központi élettérként funkcionál. Ezen felül 4 szobája van, ebből kettő félszoba. Minden helyiség önálló bejárattal rendelkezik. Az egyik félszoba közvetlenül a nappaliból nyílik és az utcafrontra néz, valamint itt található egy mosókonyha wc-vel és kézmosóval. A ház hátsó részén egy tágas közlekedőből nyílik egy félszoba, egy fürdőszoba sarokkáddal és két külön bejáratú egész szoba. Szép konyhája van, kellemes barnás, pasztell színekkel és nem utolsó sorban egy praktikus konyhaszigettel.Kamra van.

A ház 2022-ben korszerűsítésen esett át. A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal. A villanyvezetékek cseréje megtörtént (3 x 32 amper). A burkolat a szobákban laminált parketta, a többi helyiség járólapos. Beépített konyhás, modern gépészettel: hűtő, indukciós főzőlap, elektromos sütő, kivezetett páraelszívó, mosogatógép. A ház tetőszerkezete rendben van, új cserepeslemez héjazatot kapott. Járható sárfödémes a tető, kőzetgyapottal szigetelt, a beltér állmennyezettel kialakított. A ház külső falazata is hőszigetelt (10 cm nikecel). Az ablakok részben cserélve lettek, hőszigetelt üvegekkel ellátott műanyag nyílászárókra. A nappali és az utcafrontra néző félszoba ablakának cseréje maradt el, csak ezért nem kapott külső festést a ház!

Összegzés:

Csöndes, jó utcában lévő ingatlan, nagy méretű telekkel, ami igény szerint jól hasznosítható. A fűtésrendszer, a burkolatok, részben az ablakok és a konyha is felújított, valamint a ház és a tető is szigetelt, így az azzal járó főbb költségek a leendő tulajdonost már nem terhelik. Egy tisztasági festést követően is azonnal költözhető. Pár apró simítást igényel a beltér és a külső falazat színezését, ami majd kívülről is szép portát kölcsönöz a leendő tulajdonos saját elképzelése alapján. Az udvarban sok potenciál van, rendezni kell, ugyanakkor nagy előnye, hogy nincs számtalan bontásra ítélt melléképület. A ház festésével és egy fásított szép kis udvarral impozáns, lakájos portát kapunk, aminek a nagy része saját erőből is megoldható. Kiemelendő még hogy a nappalin kívül 4 külön szobája van, így egy nagyobb család számára is remek alternatíva, több gyermek esetén is jól használható a belső elosztása.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145103867

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn