Jó fogás!

Hajdúböszörménybeb, 130 m2-s családi ház eladó!

company_logo

67 000 000

Ft

515 385 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 15:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
10/a

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
613  m2
Méret:
130 m²

Leírás

Csak Nálunk!

Hajdúböszörmény belvárosának közvetlen közelében, a Szilassy János utca 10/A szám alatt, eladó egy 613 m2-s telken elhelyezkedő, 1980-as években épült, tégla építésű, két szintes, 130 m2-s nettó hasznos alapterületű, nappali + 2 szobás ikerház, hozzá tartozó melléképülettel.

Az ingatlan elhelyezkedése túlzás nélkül kiváló: csöndes környezetben, jól megközelíthető, rendezett utcában és közel a központhoz található. A telek mérete ideális, 13 méteres utcafronttal. Ikerház (tulajdoni lapon kivett lakóház udvar), ugyanakkor megfelelően elkerített, könnyen karban tartható telekkel és privát szférával.

A lakóház beton alapra épült a 80-as években, tégla (B30) falazattal. Szerkezetileg remek állapotban van, statikai problémáktól mentes, száraz falazat és ázásmentes tetőszerkezet jellemzi. A fűtést régi típusú gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal + a földszinti nappali és étkező konyha inverteres (hűt fűt) klímával szerelt. Biztonsági bejárati ajtó, működőképes (normális állapotú) fa nyílászárókkal szerelt, az árnyékolás redőnyös. A ház természetesen korszerűsítést igényel, de szükség szerint mindig karban tartották. Külső megjelenésében is lakájos ingatlan, a terasz is amolyan verandás parasztház hangulatát kelti, praktikusan kialakított három bejárattal (utcafront, oldalt és hátsó homlokzat felől).

A ház elosztása ideális és egyéni igények alapján a jelenlegi élettér is jól alakítható!

Földszint: közlekedő, wc és fürdő külön helyiségben, utcafront felé néző közel 30 m2-s nappali, hátsó homlokzat felé tágas étkező konyha és abból nyíló kamra.

Tetőtér: fa lépcső a tetőtérre, kis közlekedő, két nagy méretű szoba (nettó 30 és 25 m2!), egyik loggiával és egy nagy fürdőszoba toalettel.

A földszinti nappali lépcsőfeljáró felé eső falazat kivehető, így egy nagy légtérré alakítható és/vagy igény szerint 2 szoba is lehet belőle, ami az emeleti szobákra is igaz!
Az étkező konyha tágas és az abból nyíló hátsó kijáraton át is elérhető egy közlekedő + tároló, valamint a melléképület, udvar. A melléképület szintén tégla építésű, gázkonvektorral fűtött, de saját kéménnyel rendelkező, alternatív fűtéssel is szerelhető épület, ami áll egy közel 30 és 15 m2-s helyiségből. Fűthető, így lakhatásra vagy otthon végezhető üzleti, irodai tevékenységre is alkalmas lehet. A fő és melléképületet összekötő kis beugró udvar is hangulatos, sok potenciállal bír.

Összegzés:
Nagyon jó helyen és tisztességesen megépített ház, könnyen kezelhető telken. Ikerház de saját privát szférával rendelkező ingatlan, rendezett új szomszédokkal és felújítási szándékkal. Biztonságos, a gyakorlatban önálló családi házként funkcionál. A korszerűsítés jegyében kell rá költeni, de pont az az állapot, ami ha egy szűkösebb büdzsé áll rendelkezésre vállalható és kisebb ráfordítással is rögtön lakható. A földszinten van egy központi élettérként szolgáló nagy nappali, ami még egy fal kivételével tovább bővíthető, valamint az emeleti szobák is nagyok, amik egy válaszfallal több helyiségre is oszthatóak. A melléképület számos lehetőséget rejt, több generáció számára is alkalmas lehet.

Remek ár érték arányú ingatlan, érdemes megnézni.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149677246

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn