Egyedi ajánlat!

Tűzoltóság Hajdúböszörmény város" szivében" eladó Iroda épület!

company_logo

98 000 000

Ft

134 431 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 06:33

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
729 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Teremgarázsban

Leírás

Hajdú-Bihar megye, Hajdúböszörményben, eladó, a tulajdoni lapon, Irodának nyilvántartott, két fő útról, megközelíthető, sarki telken a Postától, 200 méterre elérhető, 2278 nm telken, 2 főépület együttes. Vegyes falazatból épűlt, 240 nm, illetve 361 nm alapterülettel rendelkeznek.
Több, bejáratú, néhány éve még üzemelt, Tűzoltóság Épület.
Méliusz Péter utca felől, elektromos kapu bejárat, áruszállításra, nagyszerűen alkalmas.
A nyitott szín 128 nm, pincerész, kazánház, 26 m2, raktározásra kiválóan használhatóak. Irodák, szociális helyiségek, tágasak belmagasságuk 3 méter.
Teljes közművel rendelkezik, ipari áram, víz, gáz, csatorna, riasztó.
Az épület részben padlófűtésű, gázkonvektoros. Részlegesen felújitott, a 1990 es években, átalakításra, felújításra megérett épület.
Kommunikációs adó állomás a telken belűl.
Gyakorlatilag az épület, kihasználására a lehetőségek tárháza kínálkozik, elhelyezkedéséből adódóan. Az épületeken belül a helyiségek elrendezése lehetőséget biztosíthat, több vállalkozás számára is. Akár meglévő vállalkozás áttelepítésére, vállalkozás indításához is megfelelő helyszín.
Az ingatlan adottságai alapján szálláshely kialakításának a lehetőségét is magában rejti. Tágas, világos tanterem, mely előadótér oktatótérként funkcionál mai napig, irodák, étkezős konyha, közlekedők, raktárak, pihenő helyiségek, szobák, öltözők, mosdók, wc-k találhatóak az ingatlanban, Tehergépkocsik tárolására 213 nm, több garázs kialakítva. Parkolási lehetőség az udvarban gépkocsibeállók parkoló az ingatlan előtti részen díjmentes. Infrastruktúrája nagyon jó, gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
Figyelem! A város központban több ingatlan is kerülhet értékesítésre, közvetlen szomszédságban mellette!
Autópálya felhajtó közelében, Debrecen elérése szinte percek alatt. M35-ös autópályák és a 35 számú főút mentén a 4 es főút 12 km vonzáskörzetében helyezkedik el a város.
A településen, részlegesen kiépített kerékpáros úthálózat van. A helyi, távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a buszmegálló mellett helyezkedik el. Szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, hivatalok, Járási Hivatal, okmányiroda, főtér, városközpont pár percre. Főiskola, ALDI, Lidl, SPAR, Reál, Penny üzletek, benzinkutak (MOL, Shell) a városban. Gyógyvízzé minősített víz, alkalmas kopásos ízületi betegségek gyógyítására, termálstrand kiváló, kitűnő éttermek, szolgáltatások "a hajdúk fővárosában". Az ingatlan per, igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. A Magyarország legnagyobb múltú OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Várjuk az új tulajdonosát aki megszépíti a város központi részét!
További fotókat, az épület műszaki dokumentációját alaprajzokat, irodai prezentáció keretében biztosítjuk.
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is! Meg kell nézni, Tegyen Ajánlatot!
Zsuposné Erdős Juliánna

Hirdetés referenciaszáma:M157668

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 99850415

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás