Fedezze fel álmai otthonát Berettyóújfaluban!

company_logo

55 900 000

Ft

465 833 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 20:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
815  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Egyedi lehetőség nyílik ön előtt, hogy megszerezze ezt a lenyűgöző, karbantartott családi házat, amely ideális választás egy nyugodt és kényelmes életre.

Az első pillanattól kezdve belopja magát szívébe ez a varázslatos 120 négyzetméteres otthon. A tágas és jól megtervezett ház három különnyíló szobával és egy nappalival rendelkezik, amelyek számtalan lehetőséget kínálnak az egész család számára. Szobái tágasak és világosak, kényelmes helyet biztosítva mindenkinek a privát szférához.

A ház berendezése modern és ízléses, ahol az otthonosság és a stílus tökéletes harmóniában találkozik. A szép állapotú, rendezett környezet és a gondosan karbantartott 815 négyzetméteres udvar ideális helyszínt nyújt a családi összejövetelekhez és a pihenéshez. Az udvaron található egy 24 négyzetméteres nyárikonyha, amely nemcsak grillezésre és főzésre szolgál, hanem tárolóként is használható. Itt mindig kéznél lesznek a szükséges eszközök és alapanyagok, hogy még kényelmesebbé tegye a szabadtéri élményeket.

Az ingatlan teljesen alápincézett, így egy autó számára biztosított a parkolás. Emellett a pince egy 20 négyzetméteres helyiséggel is rendelkezik, amely sokoldalúan kihasználható. Gondoljon csak bele, milyen fantasztikus lenne egy saját edzőterem, ahol formába hozhatja magát, vagy egy kényelmes buliszoba, ahol barátaival kellemes időt tölthet. Ezenkívül számos más lehetőség is adódik, például műhely, játékterem vagy akár hobbi helyiség. Csak a képzelete szab határt!

A helyszín sem lehetne tökéletesebb! A csendes, egyirányú utca biztosítja a nyugalmat és a békét, amire vágyik, ugyanakkor a város központja is könnyen megközelíthető. Így minden, amire szüksége van, mindössze néhány percnyi távolságra van.

A komfortról sem kell lemondania. A gázcirkó fűtés, a vegyes tüzelésű kazán, a légkondícionáló, illetve a műanyag nyílászárók gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről, így minden évszakban kellemes klímában élvezheti otthona kényelmét.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139441611

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn