Eladó ipari ingatlan Egyek

company_logo

16 900 000

Ft

47 740 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 23., 20:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
354 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Leírás

Egyek Hajdú-Bihar vármegye nyugati szegletében a Tiszához közel helyezkedik el, ahol a település határáig lenyúlik a Hortobágyi Nemzeti Park. A Nagyközségben a mindennapi élethez szükséges hivatalok, iskolák, óvodák, posta, boltok mind megtalálhatók. Aki nyugodt, csendes életre vágyik érdemes tovább olvasnia!

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!

Ezen a településen kínálok eladásra egy erősen felújítandó, befektetésre alkalmas, két szintes, összesen több, mint 360 négyzetméteres hasznos alapterületű ingatlant. Maga az épület statikailag kifogástalan, mely 1948 környékén épült, tégla alapozással, tégla lábazattal és 60 cm vastag tömör kis tégla falazattal. A födémek 15 cm vastag, fűrészelt keményfa deszka borításúak, melyeket 15 cm vastag betonborítást kaptak. A ház földszint + 1 emeletes, melyen kontyolt fa tetőszerkezet áll, cserép borítással, ami jó állapotban van. Ez az épület valamikor iskolának épült, így a földszinten két pedagógus lakás lett kialakítva, az emeleten pedig 4 osztályterem található. Az ingatlan nagyon elhanyagolt. Mivel sok-sok éve üresen, kihasználatlanul áll, így a belső térből, amit lehetett (központi fűtés elemei, csövei, radiátorok, elektromos vezetékek, nyílászárók, stb.) ismeretlenek elhordták. A telket 3 utca határolja, így a megközelítése nagyon előnyös.

Több lehetőség van a hasznosításra. A legkézenfekvőbb talán 4 lakás kialakítása, de a tetőtér kihasználásával, beépítésével még legalább 2 lakás nyerhető.

Ez egy nagyon jó befektetés lehet, akik társasház építésében, kialakításában gondolkodnak! Természetesen az adottságai miatt több lehetőség is rejlik ebben az ingatlanban. Lehet hasznosítani kisebb szállodaként, vagy apartmanházként is, ez már a majdani tulajdonos elképzelésein múlik. Minden esetre jó alap lehet valami hasonló elképzelés megvalósítására.

A közművek mind megtalálhatók. A víz, gáz, csatorna telken belül van, míg az elektromos bekötés a mérődobozig ki van építve. Az épületben 3 fázis található, mely mérők a mérőszekrényben meg vannak.

Amennyiben egy nyugodt, békés településre gondol, ahol a megtakarításait egy jövedelmező befektetésben szeretné kamatoztatni, akkor ez lesz az. Ha személyesen is meg szeretné nézni ezt az ingatlant, akkor keressen az elérhetőségemen, egyeztessünk időpontot és velem együtt ez megtörténhet.
Várom hívását!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #pihenes #élőtisza #horgaszat #hortobgyinemzetipark #gyogyturizmuskozel #befektetes

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142515193

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Csendes Gyula

Tisza-tó Ingatlan kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn