Eladó ház Debrecen

company_logo

630 000 000

Ft

1 909 091 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 14., 08:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
330 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1681  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Építés éve:
2020

Leírás

Eladó, Debrecen egyik legszínvonalasabb, minimalista stílusban megtervezett luxusotthona. Az épület 1681 m2 es lenyűgöző, privát telken került kivitelezésre; maga a lakóépület nettó alapterülete 330 m2 , ehhez kapcsolódnak a teraszok, valamint a kertben található, nettó 66 m2 épületek.
Az egyedileg megtervezett kert csodálatos, és különleges örökzöld és egyéb növényekkel lett telepítve, többek között ciprusfa, mely még impozánsabbá teszi az épület látványát. Helyet kapott itt egy 34 m2 alapterületű filagória, melyben kerti konyha, főzőhely, bárpult került kialakításra. Szintén a hátsókert ékköveként említeném a betonból épült, műfűvel burkolt, nettó 50 m2 es kerti pihenőt, melyet egy hangulatvilágítással ellátott kerti vízesés koronáz meg.
A luxusotthon érzetét tovább fokozza a 8x3 méteres fűthető, medencefedéssel ellátott úszómedence, valamint egy 12 személyes dézsa, mely télen + 40 C-ig fűthető, nyáron medenceként használható, mindezek sóbontós medencegépezettel ellátva.
Az ingatlanba belépve az előtérből, egy 100 m2 alapterületű, fényáradatban úszó, 6,7 méteres belmagasságú nappali-étkező-konyha tárul elénk, mely a minimalista érzés minden luxusát és pompáját magában hordozza. Teljesen felszerelt, gépesített, egyedileg tervezett konyha a hozzá tartozó igényesen elrejtett spájzzal, tágas térelválasztó üveg tolóajtókkal bővíthető terek, melyben egy téli kert is helyet kapott. A nappali központi részén minden igényt kielégítően, egy fafűtésű modern kandalló, valamint egy egyedi tervezésű házimozi rendszer kapott helyet, melyet körülölel a Sofadreams által tervezett prémium bőrkanapé.
Az ingatlanban 4 hálószoba található, melyből 2 külön lakosztályként funkcionál, saját fürdőszobával, infraszaunával, gardróbbal, egyedi dizájn burkolatokkal, valamint az ingatlan egészére is jellemző wi-fi-ről irányítható egyedi ledvilágítással. Az előszobából nyílik egy külön fürdőszoba, mellékhelyiséggel, mely mosókonyhaként is funkcionál, valamint egy vendéglakosztály és egy dolgozószoba.
Az ingatlanból is megközelíthető 50 m2 alapterületű fűtött, 2 autó beállására is alkalmas garázs, mely a gépészeti helyiségnek is helyet ad.
Az ingatlan méltán képviseli a mai modern építészet és gépészet minden jegyét. Zöldotthonként funkcionál, víz-levegő hőszivattyú; padló, fal, mennyezet hűtés-fűtés, melegvíz készítés kialakítással, melyet egy 2024-ben felszerelt 5 kw-os napelemrendszer támogat. A tiszta víz ellátását központi vízlágyítórendszer, valamint konyhai víztisztító rendszer látja el.
A hővisszanyerő szellőzőrendszer a luxusotthon pollenmentes, oxigéndús tiszta levegőjét biztosítja.
A luxusotthon biztonságáért, egy modern, telefonról is vezérelhető mozgásérzékelőkkel ellátott riasztó - és kamerarendszer felel.
Ez az otthon nem csak egy lakóhely, hanem egy életstílus, ahol a luxus, kényelem és a természet harmóniában van.
Tekintse meg az ingatlanról készült virtuális sétánkat.
Ingatlanbeszámítás lehetséges.
További információkért keressen bizalommal a megadott telefonszámon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146824463

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn