Eladó, 114 nm-es, emeletes ház Hajdúnánáson.

company_logo

44 900 000

Ft

427 619 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
105 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1550  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az 1977-ben épült, emeletes ház téglából épült, jó elrendezésű, otthonos hangulatot áraszt magából.
A földszinten található egy nappali, fürdőszoba illetve egy hatalmas konyha-étkező, külön mosogató helységgel és kamrával.
Az emeleten pedig 3 hálószoba, fürdőszoba, illetve egy tágas, és fekvésének hála napsütötte, fényes közlekedő, innen nyílnak a szobák és az erkély, ahonnan nagyon szép kilátás vár ránk(Lásd: fotók!). A ház jól elrendezett, nagyszerű állapotú, folyamatosan költve volt arra, hogy megőrizze állapotát. Stabil alapon áll, jó a tetőszerkezete. A ház fűtései: -központi fűtés, -gáz és -vegyes tüzelésű kazán.
Ami nagyon jó még az ingatlanban az az elhelyezkedése. A központ pár percre van, sétálva. Karnyújtásnyira található egy étterem, közel még rendőrség. Rendes szomszédok, sok parkolóhely, biztonságos környezet Hajdúnánás szívében, tökéletes választás nagycsaládosok számára.
Az 1550 nm-es telken található még egy melléképület, ahol nyári konyha van(gáz, villany, víz bevezetve), kamra, és garázs. A az udvaron találhatóak még további tárolók, illetve rengetek termő gyümölcsfa, és egy ásott kút az öntözésre. A mai ingatlanárakat tekintve, kihagyhatatlan ajánlat a piacon! Hívjon a feltüntetett telefonszámon!










































emelet, szint, eladó, központ, jó, csendes, hajdú, bihar, megye, hajdúnánás, hajdúböszörmény, család, kert, 1 szoba, 2 szoba, 3 szoba, 4 szoba, garázs, tároló, nyári, konyha, generáció, gáz, tégla

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 126409817

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás