Eladó Mezőgazdasági, Hortobágy

company_logo

325 000 000

Ft

43 333 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
7500 m²

Méret tipus:
m2

Méret (ha):
0.75

Méret (m2):
7500

Leírás

ELADÓ HORTOBÁGY VONZÁSKÖRZETÉBEN FŐÚT MELLETT 8 HEKTÁROS TELEPHELY, kiszolgáló épületekkel /7500 m2 beépített létesítménnyel/. Az ingatlan aszfaltos útról megközelíthető, jók az adottságai, nagysága, elhelyezkedése, jellege miatt elsősorban MEZŐGAZDASÁGI vállalkozások, befektetők figyelmébe ajánljuk!!!
TEHERMENTES, HITELEZHETŐ, PÁLYÁZHATÓ!!! CÉGGEL EGYÜTT IS ELADÓ!!
Alkalmas lehet például állattartási célra, előkészítéssel, raktározással foglalkozó vállalkozásoknak, vagy rengeteg más típusú tevékenység végzésére!!! A csarnoképületek beton aljzattal, téglafalazattal, vas és üveg nyílászárókkal, vasváz szerkezetű hullámpala fedéssel épültek, melyekben víz, villany, szennyvíz közmű van, plusz 2 fúrt kút, és 3x120 A és aggregátor. Kisállattartáshoz/csirke, kacsa/, a teljes technológia ki van építve! Etetővel, itatóval felszerelt, új fatüzeléses kazánokkal (minden épület saját kazánnal rendelkezik), az előnevelőkben gázzal működő hőlégbefúvó, melyet két gáztartály biztosít.
Tartozik az épületegyütteshez egy kis lakrésszel, konyhával fürdővel, öltözővel rendelkező étolaj gyártó, feldolgozó, palackozó üzem, ami el van különítve kerítéssel és saját bejárattal.
Az épületek homlokzata és belső felülete vakolt és festett!!!
A bejáratnál hídmérleg, mérlegház, porta, irodaépület található, továbbá 8 db állattartásra kialakított épület helyezkedik el a területen (4 egymás melletti hrsz.-on), a terület körbe van kerítve!
Az ingatlanok tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! Az OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Irányár: 325 millió Ft
Referenciaszám: M279713

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148080058

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 15 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn