Jó fogás!

Eladó Ház, Tiszacsege

company_logo

14 000 000

Ft

254 545 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 09:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1007  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Hajdú-Bihar vármegyei TISZACSEGÉN ELADÓ egy jó állapotban lévő, nagyrészt FELÚJÍTOTT, 55,44 m2 hasznos alapterületű, 2 szobás, komfortos CSALÁDI HÁZ, a Kismajor településrészen, csendes, jó környéken, 5,8 km-re a Tiszától!!! A lakóház kiváló adottságú, elosztású, és szerkezetű, kb. 1972 körül épült, beton alappal, B30-as tégla falazattal (száraz), műanyag nyílászárókkal, hőszigetelt homlokzattal (csak simított vakolat, színezés nélkül), födém saralt fagerendás, tetőn síkpala fedés (tisztítása szükséges). 2023-ban elvégzett felújítások: kívül hőszigetelés és vakolás, új műanyag nyílászárók, belül mindenhol új padlóburkolat, fürdőszoba teljes felújítása (víz-, szennyvízvezeték is cserélve), villanyvezeték cseréje (réz), belül falak és mennyezet gipszkartonozása, belső ajtók cseréje!!!
Udvaron néhány gyümölcsfa (szilva, birs, meggy).
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!
Az épület családi házként, apartmanként, üdülőként is használható, saját, vagy befektetési célra egyaránt, ideális hely horgászoknak, vízisport kedvelőinek, csendre, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak, de kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak!!!
Tiszacsegén a falusi CSOK igénybe vehető, a ház is alkalmas rá 2 gyermekre is, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Tiszacsege kisvárosi infrastruktúrával rendelkezik, jó a távolsági buszközlekedés, M3-as autópálya 27 km-re található, Tiszafüred 26 km-re, Polgár 30 km-re, nyugodt, csendes település, idegenforgalmi szempontból is kiemelkedő adottságú, van kitűnő vizű télen-nyáron működő termálstrandja, illetve a Tisza folyó mellett helyezkedik el, nem utolsó sorban tiszai átkelőhely, állandó kompjárattal, itt található az igen népszerű Tiszacsegei Halászcsárda is (ahol méltán híres a csegei halászlé).
Közelben: városközpont 2 km-re, fürdő 4,4 km, Tisza, halászcsárda, komp 5,8 km-re!!!
Helyiségek: 2 szoba, konya-nappali-étkező, fürdőszoba.
Telekterület: 1007 m2.
Fűtés: jelenleg nincs, kályhával megoldható.
Közművek: víz, villany, csatorna telken belül, gáz az utcában.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Irányár: 14 millió Ft.
Referenciaszám: M250446

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141595751

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn