Eladó Ház, Hajdúböszörmény

company_logo

33 000 000

Ft

383 721 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 29., 19:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022

Félszobák száma:
2

Szintek száma:
1

Kert mérete:
469  m2

Méret:
86 m²

Leírás

ELADÓ Új épitésü, 30% készültségi fokban lévő CSALÁDIHÁZ, Hajdúböszörmény kedvelt, csendes környékén, a Vénkertben! Ehhez az EGYEDI, 86 m?-es ÚJÉPÍTÉSŰ ingatlanhoz egy 469 m?-es TELEK is tartozik, ami igazi kertvárosi hangulatot biztosít majd az új tulajdonosának.

Gondolt már arra, milyen lehet egy modern, letisztult formavilágú otthonban élni, ahol minden belső tér maximális kihasználását tűzték ki célul? Itt az összes elem szinte tökéletes harmóniában van egymással, és mindemellett Ön még a kialakításban is Felettébb RÉSZESÜLHET, hiszen 30%-os készültségi foknál tart az építkezés amelynek befejezése az őj tulajdonos nemes munkájának gyümölcse lesz!

Jelenleg 3 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, terasz és előszoba tagolja ezt az ingatlant. De nem csak a csodás megjelenése miatt érdemes figyelni rá, hanem mert minden közmű (víz, villany, gáz, szennyvíz) a rendelkezésére áll, a vasbeton sávalapozástól kezdve, a POROTHERM N+F 30-as falazatokig, beton térkő burkolatú járdákkal és parkfelületekkel.

De, hogy mindennek még habot adjunk a tortán, a telekhez egy nagy méretű, aknás garázs is tartozik, amiben viz, elektromos áram, sőt még egy cserépkályha is található. Vagyis akár egy külön lakrésszé is alakítható!

Összefoglalva, ez az otthon tökéletes választás mindenki számára, aki csendes, nyugodt környezetben szeretne élni, modern, letisztult környezetben. Ráadásul az eladó megkönnyíti az adás-vétel folyamatát, hiszen ütemezett fizetési lehetőséget nyújt, és a teljes körű ügyintézést is magára vállalja.

Ne habozzon hát, keressen bátran, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy megtalálja álmai otthonát! A jelenlegi ingatlanát is szívesen segítjük értékesíteni, ha ez segíti elő az új otthona megvásárlását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144662196

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn