Eladó Családi ház-Hajdúböszörmény ***

company_logo

66 990 000

Ft

778 953 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 29., 12:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1003  m2
Méret:
86 m²

Leírás

Hajdúböszörmény közkedvelt részén, csendes, zöldövezeti utcában felújított, gondosan karbantartott családi ház keres új tulajdonost!

Ha igazán hangulatos, kényelmes otthont keres, amit már felújítani sem kell ez a megfelelő választás!
Az eredeti lakóépület az 1960-as években tégla alapra épült vertfalazatú ház, míg a hozzáépített bővítés beton alapon, tégla falazattal készült. A nyeles teleknek köszönhetően még az utca zaja sem fogja zavarni, ha igazi meghitt családi fészket keres, itt biztosan megtalálja!

Ez az ingatlan valóban a lakóit szolgálja, a mai igényeknek megfelelően 2023-ban teljes körű felújításon esett át!

A ház külső megjelenése a minimál stílusú, antracit és fehér színek dominálnak. Mind a lábazat, mind a homlokzat szigetelt, nemesvakolat borítású. A hőmegtartás és a költséghatékony fenntartás érdekében a födém is szigetelve lett: kőzetgyapot béléssel, hőtükör fóliával ellátott és gipszkarton fedést is kapott. Héjazata antracit színű betoncserép.
A víz- és villanyvezetékek szintén megújultak. Utóbbi jelenleg 25 amperes, de gond nélkül bővíthető 32 amperig.
A természetes fényt két rétegű, hőszigetelt fehér műanyag ablakok biztosítják, melyek a külső ajtókkal egyszerre lettek kicserélve, stílusban megegyezően, míg a belső tér elválasztói modern fa ajtók. A lakótér napfényes, világos, a megfelelő komfortérzet érdekében a déli tájolású ablakok redőnnyel felszereltek.
A fűtési rendszer is felújított, a hőleadás jelenleg gázkonvektorokkal biztosított.
A melegvizet két külön rendszer biztosítja: a fürdőszobában Hajdú Z120-as szigetelt bojler, míg a konyhában egy 15 literes Ariston áll használói rendelkezésére.

Az igényes külsőhöz ízléses belső is tartozik, valamennyi helyiség új, kellemes színvilágú, egymással harmonizáló burkolatot kapott.
A 86 négyzetméternyi lakótér praktikus elosztású: a két szoba a privát szféra biztosítása érdekében egymástól távol helyezkedik el, közöttük a nappali és konyha/étkező adja a közös együttlét színterét. A közlekedőn át jutunk el a fürdőszobához, mely jelenleg nyári konyhaként funkcionáló helységből nyílik.

Ha szereti a szabadban tölteni az idejét, arra is van lehetőség, járólappal burkolt terasz várja.
A tárolás sem okoz gondot, a lakóházhoz melléképület is tartozik.

Ráadásul a kényelmes méretű, 1003 négyzetméternyi telken minden elfér, ami a kertes ház kényelméhez szükséges. Az udvar egy része fűvel borított, ahol bátran rendezhet baráti összejöveteleket vagy készíthet gyermekei számára játszóteret. Ugyanakkor saját kis gazdálkodást is kialakíthat: máris rendelkezésére áll egy megművelt veteményeskert, valamint nemes gyümölcsfa csemeték (szilva, barack) termésére is számíthat. A zöldségek-gyümölcsök tárolására egy újonnan kialakított, épített pince áll rendelkezésre. A kert és füves terület vízszükségletét fúrott kút biztosítja, az öntöző rendszer kiépítés alatt áll.

A környékről: a csendes, kellemes utca nincs messze a Belvárostól, alig pár perc gyalog. A távolsági utazás sem jelent gondot, az autóbusz állomás mindössze öt percnyi, míg a vasútállomás nagyjából negyedórányi sétaút. A nagyváros adta lehetőségekről sem kell lemondania, Debrecen alig 20 km, autóval vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető.
A közelben bölcsőde és óvoda is található, a városban állami és egyházi általános iskola, valamint gimnázium és szakképző iskola is működik.

Várom hívását, érdemes személyesen is megtekinteni ezt a nagyszerű ingatlant!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147425459

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn