Eladó 2 generációs családi ház Püspökladányban

company_logo

28 990 000

Ft

527 091 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
720  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Csábító lehetőség várja az új tulajdonost ebben a 2 generációs családi házban Püspökladány egyik legszínesebb környékén. A 720 négyzetméteres, gondozott telken, ahol a kényelmet és a funkcionalitást ötvöztük, megtalálhatók mindazok az elemek, amelyek egy otthonban fontosak.

Az ingatlan magában foglal két különálló házat, tárolókat, gazdasági épületeket, kazánházakat, filagóriát és garázst, mindezt harmonikusan elrendezve a tágas udvaron. A főház kádár kocka stílusú, melyben 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba-wc, kamra és közlekedő található. A két bejárat biztosítja a kényelmes és független hozzáférést.

A melléképület kényelmes szobát, konyhát, fürdőszoba-wc-t, főzőfülkét és kamrát kínál, így tökéletes lehetőséget teremt egy második generáció, vendégek vagy akár irodai tér számára.

Mindkét házban fa nyílászárók találhatók. A fűtést gáz- és vegyes tüzelésű kazánok biztosítják, így mindkét lakrész önállóan szabályozható. Két gázkazán és két vegyestüzelésű kazán gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

Az udvaron megtalálhatók gyümölcsfák, fúrott és ásott kút, amelyek egyaránt szolgálják a kert szerelmeseit és a gazdaságos vízellátást. Az ingatlan akár teljes bútorzattal is megvásárolható, így az új tulajdonosok azonnal élvezhetik az otthon melegségét.
Nevezetessége: Püspökladányi Gyógyfürdő: idegenforgalmi nevezetessége a regionális jelentőségű gyógyfürdő, valamint környezetének természeti értékei. Gyógyhatású vize lekörözi a hajdúszoboszlói gyógyvizet. Vizét 1987-ben minősítették gyógyvízzé, hatásos idült ízületi gyulladások és degeneratív gerinc- és ízületi elváltozások ellen. Idegfájdalmak, gyulladások, izomfájdalmak, idült bőrbetegségek kezelésére, illetve érszűkületek bizonyos típusainak gyógyításra hasznosítják.

Hívjon minket még ma, hogy egyeztethessünk időpontot a megtekintésre!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144912952

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn