Jó fogás!

Eladó 98 nm-es ház Egyek

company_logo

14 500 000

Ft

147 959 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 06:42
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
98 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
3027  m2

Félszobák száma:
2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Hajdú-Bihar megyei Egyek településen ELADÓ egy jó állapotban lévő, 98,7 m2 hasznos alapterületű, 2+2 szobás, összközműves, összkomfortos CSALÁDI HÁZ, frekventált helye, jó környéken, több mint 3000 m2-es megosztható telekkel!!! Az épület kb. 1960-ban épült, falazata vályog, homlokzata kőporozott és festett, duplaüveges műanyag ablakok, és műanyag bejárati ajtók, tetőn cserépfedés. A ház 2021-ben részben fel lett újítva: nyílászárók műanyagra cserélve, két új kis ablak nyitás, több radiátor cserélve, külső homlokzat festése, belső festés, új utcai kerítés. Udvara rendezett, rajta kerti csap, fúrt kút, melléképületek.
Egyeken a falusi CSOK igénybe vehető, a ház is alkalmas rá, arra kifejezetten ajánljuk, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Egyek egy fejlődő nagyközség, megfelelő infrastruktúrával, munkahelyekkel rendelkezik, a település közel van a Tiszához (külterülettel határos), 10 km-re a nagyobb, városi infrastruktúrával rendelkező Tiszafüred, ahol szabad-strand, kikötők, gyógyfürdő, nagy áruházak (Tesco, Lidl, Spar, Penny), kerékpároscentrum stb. is megtalálhatók. Egyekhez közel van a 33-as sz. főút is (3 km-re), Debrecen 62 km-re, M3-as autópálya 37 km-re (M3 Outlet Center ugyanitt).
Helyiségek: 2 szoba, 2 félszoba, konyha-étkező, fürdőszoba, kamra, előszoba, melléképületek, kocsibeálló.
Telekméret: 3027 m2.
Fűtés típusa: gázcirkó központi fűtés radiátorokkal.
Melegvíz: villanybojler.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi (SMS, e-mail, egyéb hirdetési platformokon nem tudom garantálni a gyors választ). További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Referencia szám: M223240

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132682763

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn