Egyedülálló lehetőséget a Köntöskertben!

company_logo

149 000 000

Ft

961 290 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
155 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
882  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Köntöskert és Hatvan utcai kert között található egy varázslatos, kis fenntartási költségű, nagy méretű ház, amely mindent kínál, amire csak vágyhat!

Ez a 882nm-es telken lévő gyönyörű ingatlan rendkívül praktikus elrendezésű, 110 nm-es szuterén szinttel, 110 nm-es magasföldszinttel és egy további 80 nm-es tetőtérrel büszkélkedhet. Az épület megépítésekor a minőség volt az elsődleges szempont, ezért a főfalak vastag, 30 cm vastagságú téglából készültek, és 14 cm vastag szigetelést kapott. A tetőtérben további 30 cm vastag szigetelés gondoskodik a tökéletes hőszigetelésről, míg a nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, hogy a lehető legjobban kihasználják a természetes fényt.

MINDEN SZEMPONTBÓL MEGFELELŐ 2 GENERÁCIÓ EGYÜTT DE MÉGIS KÜLÖN ÉLÉSÉHEZ, VAGY EGY OTTHONI VÁLLALKOZÁS ÜZEMELTETÉSÉHEZ!!!

Az otthon meghittségét és a kellemes hangulatot fatüzelésű kandalló és a szuterénben megbúvó retro sparhelt adják, azonban a fő fűtést egy hatékony kondenzációs gázkazán biztosítja. Ennek köszönhetően az éves gázfogyasztás mindössze körülbelül 130 ezer forint, így hosszú távon is gazdaságos megoldásnak bizonyul.

A ház alatt található klimatizált szuterén pedig még számos lehetőséget rejt magában. Képzelje el, hogy az évszakoktól függetlenül használható irodát, műhelyt, garázst vagy hobbi-sport szobát alakíthat ki itt! Az igényei és fantáziája szabhat csak határt annak, hogy ezt a tér hogyan alakítja át egy személyes oázissá.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló: részben térkövezett udvar, teljesen intim, körülöttünk nincs társasház, így a nyugalmat és a magánéletet is élvezheti.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és találja meg álmai otthonát ebben a kis rezsijű házban! Keressen minket mielőbb, és szívesen segítünk megtekinteni az ingatlant!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140716514

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn