Eladó Családiház, Debrecen

company_logo

99 000 000

Ft

526 596 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
188 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
551  m2

Félszobák száma:
4

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Debrecen, Alsó-Józsa központjában Családi ház Eladó!

Ez az Alsó-Józsa központjában található,
tetszetős, 225 nm-es családi ház tökéletes választás,
Nagy családot Tervezők és már Nagy családosok számára is!

A központi elhelyezkedésű, mégis csendes utcában elhelyezkedő Házhoz tartozik egy 551 nm-es telek, amit gyümölcsfák (eper, füge, alma) és örökzöldek tesznek még vonzóbbá. A hozzá tartozó 22 nm-es kerti medencével ez a hely, garantáltan hosszú, szórakoztató nyári napokat kínál mindenkinek a Családban.

A ház szigetelt, téglafalazatú és rendkívül jó állapotban van, figyelmet szentelve a környezettudatosságnak, napelem rendszerrel van ellátva.
Az alaprajzi elrendezés tágas, világos tereket kínál, beleértve a nappalit, étkezőt és konyhát, 5 szobát, fürdőszobákat, egy fedett teraszt erkéllyel, tetőteraszt, kétállásos garázst, valamint egy konditermet, mely egyben hőközpontként is funkcionál, és egyéb helyiségeket is biztosít.

Az 18,9 nm-es fedett terasz közvetlenül kapcsolódik a kerthez, így nagyszerű helyszínt biztosít kültéri étkezésekhez, vagy pihenéshez, míg a 26,2 nm-es tetőterasz egy emeleti szobához csatlakozik, amely ideális hely a csendes, magánéleti pillanatokhoz, vagy épp a szabadtéri szórakozáshoz.

Komfortos hőérzetünkről, jó hatásfokú hűtő-fűtő klímák mellett gázzal és gáz nélkül is működtethető, puffertartállyal optimalizált fűtési rendszer gondoskodik. A melegvíz ellátás kedvezményes tarifával elektromosan, vagy akár gázzal is biztosítható.

A visszatáplálásra jogosultsággal rendelkező Napelem rendszernek és a ház kitűnő Szigetelésének, valamint a fokozott hővédelmi igényeket kielégítő Nyílászáróknak köszönhetően, az Ingatlan Energiamérlege határozottan Családbarát!

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően a közelben óvoda, iskola, két buszmegálló is, boltok néhány percnyi sétára, vasúti megálló, elérhető közelségben a Józsapark (Bevásárló és Szolgáltató Központ) és maga a Nagyerdő is...

Összegzésképpen, ez a csodálatos ház, sokrétű élhetőséget kínál, és tökéletes azok számára, akik tágas, természetközeli Otthont keresnek saját maguk és gyermekeik számára.

Amennyiben vételi szándékának megerősítéséhez további információra van szüksége és szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, hívjon bizalommal!
Referenciaszám: M247354

CSOK és Babaváró ügyintézés, valamint Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.
Képek és adatok csak Informális, Tájékoztatási jelleggel!

Referencia szám: M247354

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139896589

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn