Debrecen, Úrrétje részén impozáns, nappali+5 szobás családi ház

company_logo

275 000 000

Ft

938 567 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
293 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2500  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Debrecenben, a közkedvelt, kertvárosi jellegű Úrrétje városrészen eladó egy remek adottságokkal rendelkező, impozáns méretű, kiváló állapotú családi ház.

A négyszintes, nappali+5 szobás, 326/293 m2 hasznos lakóterű családi ház 2002-ben épült. Falazata Porotherm 30-as tégla, rajta 15 cm szigeteléssel, a nyílászárók műanyag ablakok 2 rétegű üveggel és alumínium redőnnyel felszereltek, a fűtés kétkörös gáz-cirkó rendszerről történik, a hőleadást radiátorok, illetve padlófűtés biztosítja. A nappaliban található egy modern kialakítású kandalló, amely képes a földszinti részt befűteni. Minden szoba inverteres klímával felszerelt. Az elektromos hálózat is kétkörös, az energiaellátást egy 5 kW-os napelemrendszer segíti.
A legutóbbi nagy felújítás 5 évvel ezelőtt volt, melynek során a fürdőszobák és a konyha újult meg, valamint kicserélték az összes beltéri ajtót.
Az ingatlanban található kovácsoltvas elemek egyedi készítésűek, így a kerítés, az épületben a korlátok és a mennyezeti csillárok.

A 43,47 m2-es pincébe a nappaliból vezet le lépcső. Itt egy igazi szabadidős, bulizós helyiség található bárpulttal, nagy értékű hangtechnikával, darts géppel, csocsó asztallal. Szellőztető és hűtő-fűtő berendezések gondoskodnak a kellemes közérzetről.

A földszint 127,1 m2, itt található még a 17,39 m2-es elektromos kapuval felszerelt garázs, a nappaliból nyíló télikert (benne jakuzzival) és egy fedett terasz is. A hatalmas, 86,38 m2-es nappali-étkező parkettája mahagónifából készült. Az konyha nemcsak ízléses, de a beépített minőségi konyhagépeknek (kerámialapos tűzhely, gőzsütő, mikrohullámú sütő, páraelszívó) és az átgondolt kialakításnak köszönhetően nagyon kényelmesen használható.

A 131,41(104,57) m2 nagyságú tetőtérben található további három szoba, az egyikből egy csigalépcső vezet a padlástéri szobába. A fürdőszobából nyílik egy 6 személyes szaunahelyiség. A gardrób beépített szekrényei és a háztartási helyiség egy nagy család tárolási igényeit is kielégíti. Az emeleti tetőterasz 2 szobából is elérhető.

A parkosított, gondozott kertben kapott helyet a hangulatos filagória, a szalonnasütő, bográcsozó hely és a kb. 30 m2-es tégla falazatú kerti tároló. A filagóriában akár 20 fő is kényelmesen elfér, konyhai része hideg-meleg vízzel és árammal is ellátott.

Az ingatlan biztonsági rendszerrel, ún. infracsapdás riasztóval felszerelt, valamint kamerarendszer is működik.

Az ingóságok alku tárgyát képezik.
További információér hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143765913

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Vargáné Dobi Zsuzsánna EV

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn