Csodálatos lehetőség Biharkeresztesen!

company_logo

75 990 000

Ft

253 300 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán
Méret:
300 m²

Leírás

Csodálatos lehetőség Biharkeresztesen!

Eladó egy kivételes ipari ingatlan, amely tökéletesen elhelyezkedik Biharkeresztes közlekedési csomópontjainál. Ez a 300 négyzetméteres, felújítandó üzleti ingatlan, egy 1641 négyzetméteres telken helyezkedik el, és azonnal kiváló lehetőségeket rejt magában.

Ezt az ingatlant korábban munkásszállóként használták, és a neve is erről árulkodik. Az épületben megtalálható egy kazánház, több fürdőszoba, mellékhelyiségek, közös étkező, ételkiadagolós konyha, valamint 3 szoba és tárolók, öltözők is rendelkezésre állnak. Az ingatlan felújítást igényel, így az új tulajdonosnak lehetősége van a saját elképzelései szerint átalakítani és kihasználni az ingatlan adta lehetőségeket.

Az ingatlan teljes közműellátással rendelkezik, és a fűtését gázkazánok biztosítják radiátoros hőleadókkal. Ezáltal számos lehetőség adódik az ingatlan felhasználására. Alkalmas lehet szociális, oktatási, egészségügyi, lakásotthon céljaira, de ugyanúgy funkcionálhat telephelyként vagy irodaházként is.

Az ingatlan rendkívül előnyös elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető mind autóval, mind pedig tömegközlekedéssel. A közeli autóbusz- és vasútállomások lehetővé teszik a hatékony közlekedést és a könnyű hozzáférést a környező területekhez.

Ne hagyj ki ezt a fantasztikus befektetési lehetőséget! Vásárold meg ezt az ipari ingatlant Biharkeresztesen, és alakítsd át saját elképzeléseid szerint! Legyen szociális intézmény, oktatási központ, egészségügyi létesítmény, lakásotthon, telephely vagy irodaház - a választás a tiéd!

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtudj többet erről a kiváló lehetőségről, és legyél a Biharkeresztes ipari ingatlan büszke tulajdonosa!















Biharkeresztes, befektetés, üzleti célú, közlekedési csomópont, 3 szintes

Hirdetés azonosító: 123047369

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn