Csendes utca, modern lakás: ne hagyja ki!

company_logo

84 110 000

Ft

1 450 172 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 19., 12:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban
Méret:
58 m²

Leírás

ELADÓ egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás Debrecen belvárosának CSENDES utcájában! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, legyen az elsők között, akik megtekinthetik ezt a MODERN, 1. emeleti ingatlant.

A lakás elrendezése rendkívül PRAKTIKUS: amerikai konyhás nappalival, két hálószobával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik. A nyugati fekvésű, a 13,40 nm-es terasz TÖKÉLETES helyszín a reggeli kávé elfogyasztására vagy esti pihenésre.

Az épület a legkorszerűbb technológiákkal van felszerelve: okostéglából épül, és GEOTERMIKUS hűtő-fűtő rendszer kerül kialakításra. A hőérzet maximalizálása érdekében padlófűtés és mennyezet hűtés-fűtés kombinációval készül, minden szobában termosztáttal, így saját igényeihez igazíthatja a hőmérsékletet.

A burkolatok 10 000 Ft/nm áron VÁLASZTHATÓAK, így teljes mértékben személyre szabhatja új otthonát. Ezen túl egy teremgarázsban található parkolóhelyet is megvásárolhat, melynek ára 7,5 M Ft.
Igény esetén a terasz beépíthető, lehetőség van padlófűtés kialakítására, így teljes értékű szobaként funkcionálhat.
A projekt egy megbízható, referenciákkal rendelkező beruházó keze által épül. Az építkezés már megkezdődött, és az átadás tervezett időpontja 2025. május.

Ne késlekedjen, kérjen további információkat még ma!
Referenciaszám: # 112748


*****

A NEWLY BUILT apartment for sale in a QUIET street in downtown Debrecen! Don't miss this unique opportunity, be one of the first to view this MODERN 1st floor property.

The layout of the apartment is extremely PRACTICAL: it has a living room with an American kitchen, two bedrooms, a bathroom and a separate toilet. The west-facing, 13.40 sqm terrace is the PERFECT place to enjoy your morning coffee or relax in the evening.

The building is equipped with the most modern technologies: it is built from smart bricks and a GEOTHERMAL cooling-heating system will be installed. In order to maximize the feeling of heat, it is made with a combination of floor heating and ceiling cooling-heating, with a thermostat in each room, so you can adjust the temperature to your own needs.

The coverings are CHOOSABLE at HUF 10,000/sqm, so you can fully customize your new home. In addition, you can also purchase a parking space in the indoor garage, the price of which is HUF 7.5 million.
If required, the terrace can be integrated, it is possible to install underfloor heating, so it can function as a full-fledged room.
The project is being built by a reliable investor with references. Construction has already begun, and the planned date of handover is May 2025.

Don't delay, request more information today!
Reference number: # 112748

Hirdetés azonosító: 149613997

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn