Egyedi lehetőség vár rád Berettyóújfaluban, ahol otthonod és vállalkoz

company_logo

65 000 000

Ft

650 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
800  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Képzeld el, hogy mindazt, amit szeretsz és amire vágyakozol, egyetlen helyen megtalálhatod! Bemutatjuk neked ezt a lenyűgöző lehetőséget: egy berettyóújfalui, 2 szoba + nappalis családi házat, mely az emeleten helyezkedik el. Az ingatlan pedig több, mint egy otthon - itt valósíthatod meg vállalkozásaidat, miközben az egész család jövedelmet generálhat.

Ez az ingatlan valódi értéket képvisel, hiszen az alatta elhelyezkedő autószerelőműhely és az udvarban található autómosó kiváló lehetőségeket nyújt vállalkozásod fejlődéséhez. Képzeld csak el, milyen kényelmes és hatékony lehet, hogy mind a családi otthon, mind a vállalkozás egy helyen legyen. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem a lehetőséget adja, hogy szorosan együttműködhess a szeretteiddel és egyaránt részesülhessetek a közös munkából származó jövedelemből.

A családi ház maga is lenyűgöző. A 2 szoba és a tágas nappali biztosítja a kényelmet és a privát teret minden családtag számára. Az emeleten való elhelyezkedés pedig nyugalmat és csendet biztosít, hogy a mindennapokban maximális pihenést és kikapcsolódást élvezhess. Az ingatlan tágas udvarral rendelkezik, ahol gondtalanul élvezheted a szabadban töltött időt vagy akár további vállalkozási lehetőségeket hozhatsz létre.

Az ingatlanra napelem került felszerelésre, ami fedezi a család energiaellátását.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a vállalkozások és otthoni élet egyedülálló kombinációját élhesd át! Hívd most az alábbi telefonszámot, hogy többet megtudj erről a különleges ingatlanról, és fedezd fel, milyen előnyök várnak rád és családodra együtt!














Berettyóújfalu, 3 szoba, vállalkozás, autómosó, autószerelő műhely,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128186890

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás