Családi ház Derecske Family house for sale

34 000 000

Ft

414 634 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
82 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

For English scroll down!
Megvételre kínálunk Hajdú-Bihar megyében Derecske városban egy saját tulajdonú tehermentes 82 m2-es, 2 szobás családi házat. Az ingatlan tégla falazattal, cserép tetőfedéssel épült, valamint teljeskörű 15cm hőszigeteléssel és új nyílászárókkal ellátott. Gázkazán biztosítja a fűtést valamint a melegvizet. A házban 2 szoba, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, valamint kazánház található (ebben szükség esetén vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre). A telken, melynek mérete 710 m2, található még egy lakható melléképület is, amelyben egy szoba , konyha, fürdőszoba wc kapott helyett, ami alatt egy pince és garázs is található. Minden közmű megtalálható: gáz, villany, víz és a csatorna. A hátsó kijáratnál egy hatalmas fedett terasz található.A melléképület és a ház között helyezkedik el egy második garázs tárolóval.Az udvar parkosított virágokkal gyümölcsfákkal.
Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további kérdéseivel, illetve a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Tel: 30 40986 26

We offer for sale a self-owned 82 m2, 2-room family house in the town of Derecske in Hajdú-Bihar county. The property was built with brick walls, a tile roof, and was equipped with full 15cm thermal insulation and new windows and doors. A gas boiler provides heating and hot water. The house has 2 rooms, a dining room, a kitchen, a pantry, a bathroom, a separate toilet, and a boiler room (a conventional boiler is available if necessary). On the plot, the size of which is 710 m2, there is also a detached house, in which there is a room, kitchen, bathroom and a toilet, under which there is also a cellar and a garage. All utilities are available: gas, electricity, water and sewerage. There is a huge covered terrace at the rear exit. Between the detached house and the house it is a second garage with storage. The yard is landscaped with flowers and fruit trees.
If you are interested in my ad, please feel free to contact me with further questions or viewing.
Phone:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146391872

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn