Belvárostól kellemes sétára, csendes , ősfás utcában

company_logo

83 900 000

Ft

799 048 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Költözhető:
azonnal
Méret:
105 m²

Leírás

A lakás Debrecenben belváros közelében. A társas ház elhelyezkedése egyedülálló. Az utca ahova megépítésre került kisvárosi életérzést nyújt (kertes házak, árnyas fák, csend, nyugalom, madárcsicsergés, jó levegő) ugyan akkor néhány percre gyakorlatilag minden szolgáltatás megtalálható ami kényelmessé teszi a nagyvárosi életet, számtalan bevásárló központ, buszmegálló, óvoda, nem régen felújított iskola, orvosi rendelő, gyógyszertárak, állatorvos, piac, fitness terem, kisboltok, Mc Donalds , büfék ,húsbolt, stbstb és még egyszer megemlíteném, hogy ezen a szolgáltatások közelsége ellenére ez a lakás maximális nyugalmat, csendet, zavartalan pihenést nyújtja az itt lakóknak.
A társas ház 2009-ben épült, 1074 nm-es telekre, 3 lakásos .Mind 3 lakás közel azonos alapterületű. Fűtésük központi gáz kazánról történik, lakásonkénti egyedi mérők alapján. A lakók rendelkezésére áll kb. 600 nm , parkosított, gyönyörűen karban tartott zöldterület, ami teljesen körbe kerített, biztonságos, intim.
A lakás az első emeleten található, egyedüli lakásként. A lakáshoz vezető lépcsőházban kerékpár tárolási lehetőség adott, a lépcsőház tiszta, rendezett, igényes. Hatalmas panoráma ablakokon áramlik be a fény. Ehhez a lakáshoz tartozik egy 18,54 nm es, elektromos kapuval működő garázs, és egy saját tulajdonú 7,5 nm es tároló is. Ezek irány ára : 6 Mft, vásárlásuk kötelező! A társasház előtt még egy autó ingyenes parkolása biztosított.
Az ingatlan 104,5 nm-es. 3 szoba + nappali , étkező konyha, spájz, nagy méretű fürdőszoba, külön wc , gardrób elrendezésű. A lépcsőházból belépve egy folyosó vezet a nappali étkező konyhába. Erről a folyosóról juthatunk az első szobába, ami egyedi galériás kialakítású, mind kisgyermekeknek, mind kamasz gyermekeknek kitűnő. Erről a folyosóról nyílik még a nagy méretű fürdőszoba, amely káddal és zuhannyal, wc vel rendelkezik ill. infra szauna helye kiépítésre került. A fürdőszoba ablak rendelkezik! A nappaliból nyílik , a másik 2 szoba. Az egyik szoba szintén galériás megoldású, a másik szoba gardróbbal rendelkezik. Az étkező és konyha egy légtérben kapott helyet a nappalival. A konyhából egy nagy méretű spájz nyújt lehetőséget a tárolásra. A nappali otthonosságát növeli egy működő, fatüzeléses kandalló. A nappali és a szobák légkondicionálóval felszereltek. A közösségi térhez kapcsolódik egy déli- keleti tájolású , 17,19nm es fedett terasz, gyönyörű panorámával. A teraszról saját lépcső vezet le a parkosított udvar. Igazán egyedi használhatóságot kölcsönözve a lakásnak.
Nagyon sok mindent írhatnék még, ami leírva nem tükrözné ennek az ingatlannak az egyediségét, praktikumát, kényelmét, inkább úgy gondolom, ha egy különleges adottságú nagy méretű lakást keres, jöjjön el, tekintse meg az ingatlant és szerezzen személyes benyomást erről a kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlanról. Az ingatlan üres, azonnal költözhető ill. bármikor megtekinthető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144719543

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Judit

Ecsediné Hegedüs Judit

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn