Balmazújvárosi eladó 45 nm-es lakás

company_logo

39 700 000

Ft

882 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 11:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Méret:
45 m²

Leírás

Új építésű, modern lakások és garázsok elérhetők Balmazújváros szívében!

Balmazújváros központjában prémium minőségű új építésű lakások és garázsok várják új tulajdonosaikat. Az ingatlanok Ytong falazóelemből épülnek, amely garantálja a kiváló hő- és hangszigetelést, míg a tetőt Terrán vagy Leier betoncserép borítja, biztosítva az épület tartósságát és elegáns megjelenését.

A lakásokhoz háromrétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, amelyek hozzájárulnak az energiatakarékossághoz és a komfortérzet növeléséhez. A biztonságról masszív acél bejárati ajtók gondoskodnak, míg a tetőtérben Velux, Fakró vagy Rotó tetőablakok biztosítják a természetes fény beáramlását. A garázskapuk szekcionáltak és hőszigeteltek, a belső ajtók MDF alapanyagból készülnek, akár 100.000 Ft értékig választható kivitelben.

Az ingatlanok padlóburkolata igény szerint választható, legyen az laminált parketta vagy kerámia burkolat, előbbi 3500 Ft/nm, utóbbi pedig 6000 Ft/nm áron. A garázsok, lépcsőházak és közös helyiségek padlóját elegáns greslapok borítják, amely nemcsak tartós, de esztétikus is.

Az egyedi fűtésről gázkazán gondoskodik, a gázvezetékek kiépítése a mérőhelytől a központi kazánig történik mérőórával együtt. A fürdőszobákban akril kád kap helyet, Mofém csapteleppel, valamint mosógép csatlakozási lehetőséggel. Az elegáns Alföldi porcelán szaniterek emelik a fürdőszobák színvonalát, igény esetén pedig épített zuhanyzó is kialakítható bruttó 60.000 Ft értékben.

A lakások fűtését és hűtését modern hőszivattyúk biztosítják, padlófűtésen és radiátoron keresztül, amelyeket meghibásodás esetén egy központi gázkazán helyettesít. A melegvízellátásról szintén a gázkazán gondoskodik, míg a hűtést fan-coil rendszerek végzik, melyek garantálják a nyári hőségben is a kellemes klímát.

A lakások 840.000 Ft/nm áron elérhetők, és már számos otthon talált gazdára! A belső burkolatok és ajtók még az Ön igényei szerint választhatók, így teljesen személyre szabhatja új otthonát.

Az ingatlanok hétvégén is megtekinthetők előzetes időpont-egyeztetés alapján. További részletek és elérhető ingatlanok a Teleingatlan oldalán találhatók, ahol hitelügyintézéssel és ügyvédi segítségnyújtással is állunk rendelkezésére.
Érdeklődni az alábbi Mobiltelefonszámon lehet:
vagy email-en:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150584269

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn