Álmaid valóra váltásának tárgya!

company_logo

94 900 000

Ft

527 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 3., 15:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1516  m2

Méret:
180 m²

Leírás

Ez a varázslatos, egyedülálló otthon Polgár városában egy igazi gyöngyszem, amely minden érzékszervedet kényezteti, és azonnal magával ragad. A családi ház összes részlete átgondolt és gondosan megtervezett, hogy a legmagasabb szintű luxust és kényelmet nyújtsa lakóinak.
A kaput elhagyva az ember már egy másik világba lép, A kertben elrejtett titkokat felfedezve egy luxuskikapcsolódás birodalmába érkezünk. Az exkluzív medence csábító hívószava azonnal felébreszti bennünk a nyári nyaralás vágyát, míg a dísztó frissítő nyugalmat áraszt. Az automata kapu mögött rejtőző dupla garázs és a kamerafelügyelet pedig nyugalmat és biztonságot sugároz! Közben a házban az energiatakarékos szigetelés és a modern technológia garantálja a zavartalan és kényelmes életet.
Egy tágas előszobán keresztül a 47nm -es étkező+nappaliba érkezünk. Itt, aztán ha népes a családod, akkor is elfértek!
A hatalmas ablakokon keresztül pedig páratlan kilátás nyílik a gondosan ápolt kertre, melynek parkosított területei és festői díszei azonnal az idilli nyaralók világába repítenek.
Az irigylésre méltó modern konyha a ház központi részén található. Pár éves a modern konyhaszekrény, amely a leendő háziasszony munkáját fogja megkönnyíteni! Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy említést tegyek róla, a konyhának egy nagyobb kamra kapcsolata is van. A spájzban kapott helyet az 5 éves kondenzációs gázkazán. A házban, radiátoros és padlófűtés is kiépítésre került. Ajánlatom mindhárom szobája tágas, méretre készült bútorai megbeszélés tárgyát képezhetik. Hőszigetelt fa nyílászárói elektromos redőnnyel felszereltek.
Az alagsori szint felfedezésekor újabb meglepetések várnak ránk: a mosókonyha és a járható gardrób szoba mellett saját wellness-élmény részesülésében lehet részünk. A hat személyes jacuzzi által kínált luxus egyaránt arra ösztönöznek, hogy élvezzük az élet minden pillanatát.
Mindezeken túl ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy életstílus és egybefonódó álom. Az ára, 94,9 millió forint, csupán tükrözi azt a gazdagságot és értéket, amely itt megtalálható. Ez az otthon nem csupán vásárolható, hanem álmaid valóra váltásának tárgya, egy hely, ahol az élet minden szépsége összpontosul.
(A személyes bemutatás alkalmával részletes tájékoztatást nyújtok az adott irányárban elhelyezkedő berendezésekről és tárgyakról.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147517960

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Bem-Fer-Ker Bt

Bem-Fer-Ker Bt Ingatlanközvetítő

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn