3 generációs családi ház Biharkeresztesen, napelemmel

company_logo

55 000 000

Ft

327 381 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 10., 11:33
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
168 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
2307  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Keresed a tökéletes otthont három generáció számára? Akkor ez a te lehetőséged! Eladó egy impozáns, napelem rendszerrel felszerelt, 4 fürdőszobás, 4 szobás, emeletes ház, mely két külön főbejárattal rendelkezik, amelyből az egyik egy kis garzon lakás.

A ház ideális elhelyezkedése a település fő utcájából közvetlenül nyíló csendes utcában található. A domb tetején elhelyezkedve, gyönyörű kilátást nyújtva a környező vidékre. Az emelet két végén tágas szobák, közöttük pedig egy nagy világos tetőterasszal ellátott terület található, melyek mellett külön padlástérrel rendelkezik. A földszinten pedig egy tágas nappali, étkező és konyha található, valamint egy spájz is helyet kapott. A ház minden részlete gondosan megtervezett, így garantálva az otthonos hangulatot és a kényelmet.

Az udvarban található egy hatalmas melléképület, mely akár lakóházzá is átalakítható, pincével és garázzsal rendelkezik, valamint tető alá épített járdával és padlás lakásként beépíthető térrel. A gyönyörűen parkosított kertben pedig gyümölcsfák teszik még kellemesebbé az otthon hangulatát.

Az ingatlan igény esetén teljes bútorozással eladó. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és lépjen be az álmai otthonába még ma!

Napelem Rendszer és Szárnyas Elegancia: A nap energiáját hasznosítva, a ház fenntartható üzemmódban működik, miközben szárnyas stílusával és eleganciájával lenyűgözi az érdeklődőket.

Modern Kényelem és Tágas Szobák: 4 fürdőszobával és 4 hálószobával rendelkezik, két külön főbejárattal biztosítva mindenki számára a magánéletet és kényelmet. A központi fűtés pedig minden helyiséget kellemesen melegben tart.

Funkcionális Elrendezés és Luxus Felszereltség: A földszinten tágas nappali, étkező és konyha található, melyeket egy hosszú folyosó kapcsol össze. Az emeleten találhatók a hálószobák, melyeket világos teraszok tesznek még vonzóbbá.

Extrák, amik még különlegesebbé teszik: A házhoz tartozik egy hatalmas melléképület, ami akár lakóházzá is alakítható, valamint egy gyönyörű kert, mely tele van gyümölcsfákkal és zöld területekkel, ideális a kikapcsolódásra és a családi összejövetelekre.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146980500

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn