180 nm-es Ikerház Ház Eladó, Görbeháza

company_logo

26 800 000

Ft

148 889 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 04:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
485  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Árcsökkentéssel Eladó!

A Hortobágyi Nemzeti Park közvetlen közelében, Görbeházán,
egy kétszintes 180 négyzetméteres ikerház, a község központjában, közvetlenül a 35 ös főútvonal mellett, 30 négyzetméteres melléképülettel, melyben 19 négyzetméteres garázs is található, egy könnyedén karbantartható 485 négyzetméteres telken.

Az ingatlan alapjai még - békeidőben - 1979-ben készültek amikor még valóban vasbeton alapokat készítettek. 1996-ban komoly tetőtér építéssel bővült az ingatlan. Nagyszerű belső famunkák nagyon jól láthatóak a hirdetésben szereplő képeken is. Jó hőszigetelő képességgel rendelkező szilikát téglafalazat van a földszinten és az emeleten is, melynek előnyei az emelkedő energiaárak mellett egyre fontosabbá válnak.

Régóta nem használt ingatlan, üdítően világos, hatalmas, terekkel rendelkezik. Jó elosztásának tereinek köszönhetően nemcsak családok számára megoldás vállalkozások számára is minden további nélkül ajánlható.

Az ingatlan korát meghazudtoló állapotban van. Természetesen Van rajta mit javítani, és korszerűsíteni és Ideje már. És még így is egy nagyon jó választás!

5 szoba, közösségi tér, 2 fürdőszoba +WC, konyha, kamra, előszoba, közlekedő, és tárolók találhatóak benne. A loggia 8 nm-es, a 20 nm-es szobából léphetünk ki rá. A földszinti 3 szoba parkettázott, A többi helység ugyanezen a szinten kerámia burkolattal rendelkezik. Az emeleten a közösségi tér és a szobák padlószőnyeggel rendelkeznek, a fürdőszoba járólapos. Az otthon melegét központi fűtéssel radiátorokon keresztül gázkazán volt hivatott biztosítani.

A kialakult úthálózatnak és Görbeháza földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően, gyakorlatilag mind a négy megye-székhely Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, órán belül elérhető! Az energiaszektor változásai miatt, egyre több vállalkozás kényszerül arra, hogy módosítson eddigi működésének módján és akár telephelyeinek helyszínén is!

Régiós szinten is alacsony áru ingatlanaival Görbeháza, sokak számára kiszámíthatóan optimális választás tud lenni. Ez az Ingatlan megbízható, stabil alapokat ad, hatalmas, világos, levegős, tereket biztosít, annak a cégnek, amely ide helyezi a központját, irányításának helyszínét, tevékenységét, működését.

Az ingatlan ésszerű felújításával, korszerűsítésével kitűnő helyszíne lesz, bármilyen vállalkozásnak!
Helyezze döntését racionális alapokra, jöjjön el nézze meg az ingatlant!

Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség.
További kérdéseikkel kapcsolatosan, keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!
Kedvezményes kamatozású beruházási és fejlesztési hitelek,
lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint
CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodáinkban.

Referencia szám: M225165

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131840261

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás