12 fős Apartmanház kiadó Hajdúszoboszlón, étkezéssel is!

company_logo

900 000

Ft

9 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 25., 13:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Szintek száma:
1
Méret:
100 m²

Leírás

Hajdúszoboszló frekventált, zöldövezeti részében, a Gyógyfürdőtől, az Élménystrandtól valamint az új fedett Élményparktól sétatávolságra TELJESEN MEGÚJÚLT apartmanház kiadó, elsősorban hosszabb távra, de minimum 6 hónapra.

A családi apartman főépülete 2021-ben teljes felújításon esett át: új nyílászárók, 200X180-as ágyak kerültek elhelyezésre új matraccal, valamint új laminált padló és új szaniterek kerültek beépítésre a 3 különálló szobába. Mindegyik szobához önálló fürdőszoba, valamint egy közös nappali teljesen felszerelt konyhával tartozik. Az apartman mindegyik szobája légkondicionált, wifivel, sík képernyős TV-vel és hűtőszekrénnyel ellátott. A szobák kellemes méretűek, 2+1 fő elhelyezése lehetséges, a szobák mérete 18 m2. Az apartman földszinti, és akadálymentesített.

A telken lévő hátsó házban további 2 db 2 ágyas apartman található, kis előszobával, tusolós fürdőszobával, wc-vel. A szobák részben felújítottak, új matracokkal rendelkeznek. A szobákhoz síkképernyős TV, klíma, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, vízforraló, tartozik egy kis asztallal és 2 székkel.

Az apartman területén található egy étkeztető helyiség kiváló konyhával, így a nap bármely szakában megoldható az étkezés, akár reggelivel, akár félpanzióval, vagy teljes ellátással is igényelhető.

A családias telken a zöldövezet mellett, zárt parkolóhelyet is biztosítunk, továbbá pihenőpadok, hintaágy és grillező is rendelkezésre áll.

Bérleti díj 12 fő esetén 900.000 Ft/hó
Rezsi: óraleolvasás alapján

12 fő feletti igény esetén további 4 fő elhelyezésére van lehetőség a főépülethez hasonló tulajdonságokkal, az apartmanhoz tartozó, 400 méterre lévő épületben. Ennek igénybevétele további egyeztetés alapján lehetséges.

Hajdúszoboszló csak 20 km-re és 20 percre van Debrecentől, ezért lokáció szempontjából kiváló választás lehet munkások elszállásolására is.

Nézze meg ezt az apartmant, nem fog csalódni benne. Hívjon a hét bármely napján!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150483260

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn