Eladó 127 nm-es ház Tét

company_logo

69 500 000

Ft

547 244 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

júl 4., 11:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Szintek száma:
1

Kert mérete:
720  m2
Méret:
127 m²

Leírás

ELEGÁNS, GYÖNYÖRŰ, 100%-ban FELÚJÍTOTT OTTHON TÉT-en!

Győrtől 20 km-re található ez a PRÉMIUM MINŐSÉGŰ OTTHON, mely új tulajdonosát keresi! A családi ház az 1970-es években épült, majd 2019-2020 között bővítésen és teljes felújításon ment keresztül. A ház falazata tégla, mely 6 cm lábazati és 8 cm homlokzati szigetelést kapott. A gerendázat szükség szerint megújult, közéje kőzetgyapot szigetelés került, felül vadonatúj tetőléc szerkezet, szigetelés, fólia és cserépfedés található. A kémény kívül-belül felújítva, a házra új eresz került. A tetőtér járható betonfödémmel rendelkezik, mely alulról gipszkarton borítást kapott. Az épület redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott új műanyagablakokkal rendelkezik, a teljes belső burkolat, a fa nyílászárók, szaniterek, valamint a festés és dekor falburkolat pár éve készült. A szobákban vinyl padlóburkolat, a többi helyiségben kerámia burkolat található.

AZ INGATLAN HELYISÉGEI:
- előtér 4,6 m2
- nappali 20,3 m2
- konyha 19,6 m2
- étkező 15,2 m2
- kamra 2,8 m2
- szoba 14 m2
- szoba 12,2 m2
- szoba 7,7 m2
- fürdő 8,7 m2
- WC 1,5 m2
- közlekedő 2,4 m2
- terasz 16 m2
- kazánház 18 m2
- fatároló 9,9 m2
- pince 12 m2
- garázs és műhely 56 m2 (7 x 8 m)

A konyha méretes beépített szekrényt kapott, gáztűzhely, elektromos sütő, mosogató, hűtő található benne, a mosogatógép helye előkészítve. Közvetlenül a konyhából elérhető a kamra, ahol befőttek és alapanyagok pihennek a polcokon. A tágas fürdőszoba káddal és épített zuhanyzóval is rendelkezik, a WC külön helyiségben kapott helyet. A lakásba egy 5 ponton záródó biztonsági műanyag ajtón keresztül érkezhetünk, az udvaron mozgásérzékelős, ledes reflektorok kerültek elhelyezésre. A tágas, kényelmes és funkcionális lakóteret további helyiségek teszik teljessé. A ház mögött egy hatalmas FEDETT TERASZ található, mely fagyálló járólappal burkolt, pácolt, fa gerendás szerkezeten, 10 mm-es UV álló légkamrás plexivel borított.

Az épülettel egybeépülve található a tágas kazánház, mely tároló is egyben. Az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, RADIÁTOROS hőleadással. A kazánház mögött egy további fatároló szolgál a tüzelőanyag és az egyéb felszerelések elhelyezésére, az épület alatt pince található.

Az udvarra egy kiskapun és egy motorizált kétszárnyas kapun keresztül juthatunk be, mögötte kavicsborítás vezet minket a különálló lindab lemezből épült garázs és műhely épülete felé. A nagyméretű GARÁZS szerelésre alkalmas fűthető helyiség, 3 x 20 Amper ipari árammal rendelkezik. Az előkertben és a ház körül mindenütt gyönyörű zöld növények és virágok találhatóak, melyek vidám hangulattal várják a hazaérkezőket. A kerítés szintén vadonatúj, beton lábazaton nyugvó, fém szerkezeten elhelyezett fa borítást kapott.

A ház jelenleg nappali + 3 SZOBÁS kialakítású, ám egyetlen gipszkarton válaszfal elhelyezésével, nappali + 4 SZOBÁS otthonná alakítható, melyhez a módosított alaprajz a fotók között elérhető. Az ingatlan per és tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.

Tét városa a sokoróaljai térségben helyezkedik el Győr és Pápa között. A település megközelíthető a közelmúltban átadott, kiváló minőségű 83-as főúton gépjárművel, vagy helyközi autóbusszal. A település folyamatosan fejlődik, szinte minden megtalálható helyben, amire a mindennapokban szükség lehet: bölcsöde, óvoda, iskola, üzletek, ABC, pékség, gazdabolt, autószervíz és még számtalan szolgáltatás,. Az egészségügy kiemelkedő, háziorvos, gyerekorvos, fogorvos és védőnő egyaránt elérhető. Ma már nem csak a várost, de a környéket, sőt gyakran

Referencia szám: HZ012217-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148813898

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn