180 nm-es ház eladó Tét

company_logo

29 900 000

Ft

166 111 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
2310  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Építés éve:
2019

Leírás

Tét kertvárosában művelés alól kivett, zártkerti ingatlanként eladó, egy 2 házzal, azon belül 3 lakórésszel rendelkező épületegyüttes 2310 m2-es területen.

ELSŐ HÁZ:
Az utcafront felüli ingatlan 4 éve épült, nappali, 3 szoba, konyha, fürdő, kamra, terasz, pince helyiségekből áll. A lakórész 86 m2 + 18 m2 terasz + 12 m2 pince tartozik hozzá. Az épület falazóanyaga tégla, 1 szoba készült könnyűszerkezetes elemből, a házat felülről lemeztető borítja. A helyiségekben 2 rétegű fehér műanyag ablakok vannak, a burkolat járólap és linóleum, a fűtésről radiátoros vízteres kandalló gondoskodik, a nyári melegben pedig klíma teszi kellemessé a hőmérsékletet. Az épület északi oldalról 10 cm, a többi oldalról 5 cm szigeteléssel ellátott. A terasz fa szerkezetű, fedett borítással rendelkezik.

HÁTSÓ HÁZ:
A telek középső területén található egy második épület, melyen belül 2 önálló lakrész került kialakításra. Az első lakrészben szoba, konyha, fürdőszoba található 33 m2-en + 9,2 m2 fedett terasz, a hátsó lakrészben előszoba, szoba, konyha, fürdőszoba található 47 m2-en + 11 m2 pince. A fűtés fatüzelésű kályhával megoldott, a hideg-meleg vizet bojler biztosítja. A tető borítása hullámlemez. A falazat ennél a háznál is tégla, az előszoba lett könnyűszerkezetes elemekből kialakítva. A ház jelenleg bérleményként ki van adva.

Mindkét épület új villany és vízvezetékkel rendelkezik, külön villanyóráról történik az elszámolás. A terület ipari árammal ellátott, az ivóvízről 83 m mély fúrt kút gondokodik. A szennyvíz nagyméretű derítőbe kerül, a szemetet menetrendszerűen elszállítják . A telek végében fedett, nyitott tárolók vannak, igény esetén lemezgarázs vásárolható.Az egész terület kerítássel körbekerített, az utcafronton kiskapu és motorizált úszókapu biztosítja a kényelmes közlekedést. A buszmegálló 100 m-re található. Mindkét ingatlan lakóingatlanként van használatban, a címre lakcímkártyával be lehet jelentkezni

Az ingatlan rendezett háttérrel, per- és tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik.Mindkét ház alacsony fenntartású, családok számára, munkásszállónak vagy ipari telephelynek egyaránt alkalmas.Ha további kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bátran.

Referencia szám: HZ072308-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145191764

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás