Stílusos és Kifinomult Családi Ház Dunakilitiben, exkluzív melléképüle

company_logo

100 000 000

Ft

800 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert mérete:
765  m2

Méret:
125 m²

Leírás

Fedezze fel Dunakiliti varázslatos környezetét és kivételes életminőségét! A területet az Öreg-Duna, a Mosoni-Duna, és azok kacskaringós mellékágai szelik át, megteremtve egy varázslatos vízi világot, ahol a természet szerelmesei igazán otthon érezhetik magukat. Ez a 2 szintes, elegáns családi ház a Magyarország, Szlovákia és Ausztria hármashatárának közelében várja új tulajdonosát.

A Ház Jellemzői:
A belső tér eleganciáját a gránit burkolatok, a nyitott tágas terek, hangulatos cserépkályha, és a díszes oszlopok hangsúlyozzák. A földszinten található méretes nappali és étkező teraszkapcsolattal rendelkezik, a konyha pedig kissé elszeparált, így biztosítva a privát főzési élményt. Ezen a szinten egy fürdőszoba is található.
Az emeleten két hálószoba helyezkedik el, az egyik erkélykapcsolattal, valamint egy tágas fürdőszoba. A lakószintről közvetlenül lejuthatunk a pincébe, ahol a gépészeti helyiség és a mosókonyha kapott helyet.

A parkosított, 765 m-es udvar két utcáról is megközelíthető, és a fedett kocsibeálló kényelmes parkolási lehetőséget biztosít.

Az ingatlan különleges kiegészítője a gyönyörű, minőségi anyagokból készült fűtött melléképület, amely ideális baráti és családi összejövetelekre. Itt egy teljesen felszerelt fürdőszoba, bár és galéria található, amelyek a vendégek kényelmét szolgálják.

Műszaki Jellemzők:
Az ingatlanban műanyag nyílászárók, szigetelt homlokzat és födém található, és a tető 20 éve lett cserélve. A ház teljesen felújított vezetékekkel rendelkezik, a fűtést pedig modern gáz cirkó biztosítja. Az elektromos kapu pedig a mai kor kényelmét és biztonságát nyújtja.


Környezet:
Dunakiliti Magyarország egyik rejtett gyöngyszeme, a Szigetköz szívében, ahol a természet és a modern élet kényelme találkozik. Ez a festői település nemcsak Magyarország, hanem Szlovákia és Ausztria közelsége miatt is kiemelkedő, így az itt élők számára könnyen elérhetőek a környező országok kulturális és gazdasági központjai.
A településen óvoda, bölcsőde, általános iskola és háziorvos is található, így minden alapvető szolgáltatás elérhető.


Ez az otthon nem csupán egy ingatlan, hanem egy életstílus, amely ötvözi a természet közelségét a modern kényelemmel és az elegáns designnal. Legyen Ön is részese ennek a különleges életérzésnek Dunakilitiben!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és nézze meg személyesen ezt a páratlan ingatlant!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés azonosító: 149917331

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Bolla László

Hartmann Real Ingatlanközvetítői Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 27 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn