Pannonhalma, eladó társasházi lakás

company_logo

46 400 000

Ft

760 656 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
61 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR kínálatában eladó a #162964 BO azonosítójú PANNONHALMI TÁRSASHÁZI LAKÁS.


Fedezze fel Pannonhalma exkluzív társasházát, éljen a világörökség részét képező, csodálatos Pannonhalmán! Ez a LEGÚJABB projekt, melyet eladásra kínálunk. A két épületre bontott lakóegység a TELEPÜLÉS fölé emelkedik, így a VÁROSi lét előnyeit egyesíti a ZÖLDÖVEZETi élet harmóniájával.

Összesen 24 különböző méretű lakás kerül kialakításra, így mindenki megtalálhatja AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐT. LEGYEN az egy kényelmes, 36 m2-es GARZONLAKÁS vagy egy tágas, 103 m2-es, NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBÁS lakás. MINDEN lakás több irányba TÁJOLT, gyakran ERKÉLLYEL, TERASSZAL vagy saját használatú KERTRÉSSZEL rendelkezik a földszinten.

A gépkocsik PARKOLÁSA FEDETT BEÁLLÓN vagy ZÁRT UDVARI PARKOLÓban kerül megvalósításra, így biztosítva a KÉNYELMET és a BIZTONSÁGOT. A társasház MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL épül, magas műszaki tartalommal. 

Az épületek FŐFALAI 30 cm VASTAG, kerámia falazóanyagokból készülnek, 20 cm KÜLSŐ HŐSZIGETELŐRENDSZERREL és 10 cm vastag BELSŐ VÁLASZFALAKKAL. Az INTERNORM NYÍLÁSZÁRÓK kívül antracit, belül fehér színű, alumínium borítású, műanyag ablakok, 3 rétegű, hőszigetelő üvegezéssel.

A FŰTÉSről és a meleg vízről a társasház hőközpontjában elhelyezett gázkazánok gondoskodnak. A lakásokban a hőleadás padlófűtéssel történik. Emellett lakásonként egy darab hűtő-fűtő funkciós, hőszivattyús klíma berendezéshez alapszerelés biztosított. 

A MŰSZAKI ÁTADÁS várhatóan 2023 ŐSZÉRE történik, így van ideje TERVEZNI és elkészíteni a TÖKÉLETES otthont. A PANNON-DOMB Lakópark CSENDES VÁROSi életet és EGÉSZSÉGES, ZÖLD környezetet nyújt, hogy MINDENKI megtalálhassa az otthonát vagy egy ÉRTÉKÁLLÓ befektetési lehetőséget. NE MARADJON LE, vegye fel velünk a KAPCSOLATOT, és TEGYE MEG az ELSŐ LÉPÉST álmai otthona FELÉ!

 

A B4 jelű lakás egy I. EMELETI, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, 61,45 M2-ES LAKÁS.

 

A LAKÁSOKHOZ TÁROLÓT (1.600.000-3.500.000 FT), BELSŐ UDVARI GÉPKOCSIBEÁLLÓT (2.490.000 FT), VALAMINT FEDETT BEÁLLÓT (5.190.000 FT) OPCIONÁLISAN LEHET VÁSÁROLNI. 

 

ÖN IS INGATLANT KERES? VÁLASSZA IRODÁNKAT!
Amennyiben a #162964 BO AZONOSÍTÓJÚ, PANNONHALMI ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN!

Már megtalálta vagy még keresi ÁLMAI OTTHONÁT, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?
NE JÁRJON BANKRÓL BANKRA!
Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.
Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.
CSOK-KAL ÉS BABAVÁRÓ HITELLEL KAPCSOLATBAN IS KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

KERESŐ ÜGYFELEINKNEK A HITELKÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSAINK INGYENESEK.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139465854

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn