Mecséren eladó egy 72 nm +9 nm tároló alapterületű ház 670 nm telekkel

company_logo

43 500 000

Ft

587 838 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
74 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
A+

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
670  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Leírás

Használja ki a 11 M Ft babaváró hitel, valamint a 15 M Ft Csok plusz együttes előnyeit!

Mecséren, új kialakítású utcában, 1340 nm területű (ebből 670 nm saját használatú) sarok telken kerül felépítésre ez az A+ energetikai hatékonyságú, egymás melletti elhelyezkedésű, 73,72 nm lakótér + 9,10 nm tároló alapterületű ikerház. A telek adottságának köszönhetően a 2 ház egymástól teljesen elkülöníthető, bejáratuk szeparált, egymáshoz a tárolóval kapcsolódnak, kerítéssel teljesen leválaszthatók, így családi házként funkcionálnak.

A hirdetésben szereplő, L2 jelű (a rajzon a piros színnel jelölt) ház belső tereinek az elrendezése: előtér, konyha-étkező, nappali közvetlen kert kapcsolattal, 2 külön nyíló szoba,fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, külön álló wc. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok, hővándorlás gátló szalaggal kivitelezve. A fő falak 30 cm vastagságú Porotherm, vagy azzal egyen értékű falazó elemből falazottak. A homlokzati szigetelés 20 cm vastagságú polisztirol, a födémen pedig 30 cm vastagságú púrhab. Ezzel a technológiával garantált a hő híd elkerülése.

A fűtést és a meleg vízellátást kombi turbó gázkazán biztosítja. A hő leadó felület padlófűtés, a fürdőszobában elektromos törölköző szárítós radiátorral kiegészítve. Felár ellenében vegyes fűtési rendszer kérhető. Amennyiben Ön hőszivattyús fűtési módot szeretne, úgy annak a felára 3 M Ft. További extra, hogy az ár tartalmazza a szekcionált, szigetelt padlásfeljáró díját. Az ár, emelt szintű fűtéskész állapotra vonatkozik. Kulcsrakész befejezés kérhető. Várható átadás: 2025. 03.

Mecsér ideális választás a város nyüzsgéséből elvágyó családosok számára, hiszen megtalálható itt óvoda, orvosi rendelő, és számos páratlan túra útvonal egyaránt. A település Győrtől 21 km, Mosonmagyaróvártól 22 km távolságra fekszik, autóval és helyközi buszjárattal is megközelíthető.

Irodánk díjmentes hitel és Csok ügyintézéssel segíti Önt a döntésében. Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, illetve megtekintené az építkezés helyszínét, hívjon bizalommal: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146814372

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn