Lébény csendes utcájában eladó egy, nagypolgári stílusú,luxus

company_logo

250 000 000

Ft

922 509 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba
Méret:
271 m²

Leírás

Lébény csendes kis utcájában eladó egy letisztult,nagypolgári stílusú,luxus kivitelezésű családi ház.

Az ingatlan igazán gyermekbarát kialakítású,két szintes és a második szint után van még egy kis dühöngő,leengedhető lajtorjával és kalóz kukucskával.

A ház hasznos alapterülete 271 nm,hét szobás,dupla komfortos tehát alsó-felső szinten fürdőszobás wc-vel,telek méret 644 nm.

A kert térkővel van kirakva,körbe lehet járni a házat,hársfa adja a hűs árnyékot,illetve magas ágyás lett építve a fűszernövények számára,továbbá rózsalugas,szőlőbokrok gyönyörködtetik a szemet amerre nézünk.Van kialakítva egy grillezős rész,ami teraszként is funkcionál árnyékolóval,mellette egy szerszámos bódéba lehet pakolni a nem használt eszközöket.

A házhoz épített garázsból a házba közvetlenül,vagy a kertből is belehet menni,fém biztonsági ajtó van rajta.

Az épület összközműves, a fűtés Vailant kondenzációs gázkazánnal történik,illetve

központi rendszerről működő,energiatakarékos,hűtő-fűtő klímákkal,amelyből négy darab van a fenti szobákban.

A fűtés kiegészítésére lett két csodálatos kandalló telepítve a lenti helységekben,az egyik Végvári Gyula,díjazott,szentendrei fazekas művész munkája,a másik Harmath Mihály,1800-as évek makettja alapján készített gyönyörű kivitelezése.

Az ablakok restaurált,fakeretes,vákumos,gázzal töltött szépségek,kiválóan zárnak.

Továbbá beépítésre került négy darab eklektromos,falba épített,takarékos szellőző,amik ablaknyítás nélkül szellőztetik a házat.

A házban van kialakítva egy télikert,ami gránit padlóval lett lerakva és a folyosót pedig olasz márvány borítja.A télikert különleges belső ajtaja Kápli Gergely Csaba egyedi munkája.

Az ingatlanban a bútorok igény szerint maradhatnak némi felárral,a beépített konyhabútor benne van az árban.

A lenti fürdőszobában van büdé,piszuár,zuhanyzó,wc és itt van kialakítva a mosókonyha rész is. A fenti fürdőszoba káddal,wc-vel ellátott,illetve van a piszkos ruháknak csúzda kialakítva,és sok-sok-tároló,és itt van a gázkazán is.

Az előszobát igényes márványpadló borítja,innen nyílik a dolgozó szoba és a nappali,ami 50 nm,szembe pedig a konyha rész étkezővel.

Az emeletre borovit fenyő lépcsőkön lehet felmenni,amit gyönyörű kovácsolt vas korlát szegélyez.

Fent négy szoba van illetve pár lépcsőn fel haladva találjuk a gyermek játszó teret,ahol még van egy pihenő szoba is, a gyermekes gerendázatok bio anyaggal vannak bevonva,védve, ami nem káros a szervezetre,elpárolog.

A ház elhelyezkedése nagyon kedvező,mert közel van az M-1-s autópálya,így könnyen elérhető a Bécsi,Pozsonyi reptér,Budapest 1,5 óra,Győr pedig 25 percre van.

A történelmi városközpontot,ahol 1000 éves templomot találunk,folyamatosan érintik távolsági buszok,így a gyalogos közlekedés is megoldott.

Ez a ház izlésesen kialakított,kényelmes kivitelezésű,nagyobb családok részére is kényelmes lakhatást biztosító épület,ha valami különlegeset és nem szokványos családi házat szeretne,akkor ez az ön ingatlana.

Ha szeretné megnézni,hívjon bizalommal,nézzük meg együtt.

Kun Judit








Ein elegantes, großbürgerliches, luxuriös ausgeführtes Einfamilienhaus steht in einer ruhigen kleinen Straße in Lébény zum Verkauf.
Die Immobilie ist kinderfreundlich gestaltet, hat zwei Etagen und nach der zweiten Etage befindet sich noch ein kleiner Spielbereich, der über eine herunterklappbare Leiter und ein Piraten-Guckloch zugänglich ist.
Das Haus hat eine Nutzfläche von 271 m², besteht aus sieben Zimmern und verfügt über zwei Badezimmer mit WC auf beiden Etagen. Das Grundstück ist 644 m² groß.
Der Garten ist mit Pflastersteinen ausgelegt, man kann das Haus umrunden, eine Linde spendet kühlen Schatten, und ein Hochbeet für Kräuter wurde angelegt. Zudem gibt es eine Rosenlaube und Weinreben, die das Auge erfreuen.
Es gibt einen Grillplatz, der auch als Terrasse mit Sonnenschutz genutzt werden kann. Nebenan steht ein Geräteschuppen für nicht genutzte Werkzeuge.
Vom angebauten Garagen kann man direkt ins Haus oder in den Garten gelangen, die Eingangstür ist aus

Hirdetés azonosító: 149397039

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Karakas Zsolt

Gamma House Invest KFT

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn