Láziban állami támogatás igénybevételére alkalmas ház eladó

company_logo

62 900 000

Ft

683 696 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
445  m2

Méret:
92 m²

Leírás

Használja ki a 15 M, vagy 30 M, vagy 50 M, Ft.Csok Plusz és a 11 M Ft. babaváró hitel együttes előnyeit ennél a Lázi településen található, 2023-ban épült, 92 nm + 9 nm terasz alapterületű családi háznál, amely egy 445 nm területű telken került felépítésre.

Az ingatlan belő tereinek az elrendezése: előszoba, nappali-konyha-étkező, kamra, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc-vel, mosókonyha, vendég wc.

A fő falak 30 cm vastagságú téglából falazottak, a homlokzati szigetelés 10 cm, a födém szigetelése pedig 20 cm vastagságú. A nyílászárók 5 légkamrás, hőszigetelt üvegezésű, minőségi, borovi fenyő ablakok. A beltéri, vadcseresznye ajtók, a szobákban alkalmazott laminált parketta, valamint a közös használatú helyiségekben található járólap és csempeburkolatok az igazi egység, és harmónia élményét kölcsönözik a ház belső tereinek. A hangulatot tovább fokozza a mennyezeten látható fagerendás megoldás, valamint a nappali téglával kirakott fala. A fűtést kombi turbó gázkazán biztosítja. A hő leadó: padlófűtés rendszer. A melegvíz ellátás egy 120 l-es villanybojler szolgáltatja. Amennyiben Ön alternatív fűtési módban is gondolkodik, úgy ehhez minden lehetőség adott, mivel a ház központi részén kialakításra került a kandallónak szánt kémény. A ház energetikai hatékonyságát növeli a nappali-konyha-étkező részben található hűtő-fűtő klíma. Ezekkel a paraméterekkel az ingatlan alkalmas a Kamattámogatott Csok Plusz, illetve a kedvezményes kamatozású zöld hitel felvételére. Felár ellenében a konyhabútor, a beépített szekrények, valamint fedett gk. beálló kivitelezhető.

A telek teljesen körbekerített, 2 oldalról manuális gk. bejárati kapuval felszerelt. Az egyik bejárathoz az elektromos vezérléshez szükséges kábel kivezetésre került. Az udvaron a járdák és 2 gk. beálló térkövezett. A kert füvesített, a kerítés mellett bokrokkal beültetett.

Lázi községben található ABC, óvoda, iskola. A buszmegálló 500 m-en belül helyezkedik el, és nem utolsó sorban az AUDI buszjárat is közlekedik.

Irodánk teljeskörű banki hitelügyintézéssel, és korrekt ügyvédi háttérrel segíti Önt a döntésében. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, időpont egyeztetés céljából keressen bizalommal: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144705377

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Varga Renáta

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn