Kiadó ház, Győrszemere

company_logo

350 000

Ft

3 500 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 26., 09:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
1

Állat hozható-e?:
igen

Méret:
100 m²

Leírás

Győrtől néhány percre Győrszemere egyik csendes, új utcájában, a Sokorói-dombság ölelésében, 666 m2-es telken, új, még nem lakott, nappali + 2 szobás, bútorozott, egyszintes, dupla garázzsal rendelkező családi ház, párnak, vagy legfeljebb egy gyermekkel rendelkező családnak, min. 1 évre kiadó. A lakótér 90 m2+ 20 m2 terasz, a könnyűszerkezetes dupla garázs 36 m2. Egy kistestű kutyus tartása az udvaron MEGENGEDETT, de kizárólag csak teljes felelősségvállalással.
Elrendezése: előtér, amerikai konyhás nappali, wc kézmosóval, 2 hálószoba, tágas fürdőszoba, térkövezett terasz. A konyhabútor gépesített: fagyasztós hűtőszekrénnyel, indukciós főzőlappal, páraelszívóval, elektromos sütővel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel felszerelt. A nappaliból lehetőségünk van kimenni a térkövezett hatalmas teraszra.
A lakás minden egyes helyisége bútorozott: a belépéskor egy előszoba szekrény fogad bennünket. A fürdőben és a wc-ben rengeteg beépített szekrény található. A nappaliban médiaszekrény, kanapé, étkező áll a bérlő rendlekezésére. Az egyik szoba szülői hálónak, míg a másik szoba gyerekszobának lett berendezve. A szülői hálóba óriási gardróbszekrény került, melybe egy tv is elrejthető.
A családi ház új építésű, könnyűszerkezetes, még nem lakták. A rezsije várhatóan nagyon alacsony lesz. A fűtésről és meleg víz ellátásról kondezációs gázkazán gondoskodik, a hőleadó padlófűtés mindenhol. A nappaliba hűtő-fűtő klíma került. A nyílászárók kiváló hő-és hangszigeteléssel rendelkező 2 rétegű, 5 légkamrás műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva.
Az udvarra egy automata kapun keresztül juthatunk be és egészen a garázsig térkővel burkolt a bejáró. A dupla garázs 36 m2, melyben a gépkocsik mellett a kerékpárok is kényelmesen elférnek és a szerszámoknak is jut hely.
Az ingatlan a képeken látható bútorokkal együtt kiadó. A családi házban a riasztó-és kamerarendszer kiépítésre került.
Bérleti díj: 350.000 Ft/hó + rezsi, 2 havi kaució szükséges.
Bővebb információ, videó: Takács Adél Ingatlan. (hiv.szám: 1274)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147376464

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn