Győrújbaráton 5 ha területű lovarda családi házzal, istállókkal eladó

company_logo

160 000 000

Ft

32 000 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 13:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
5 m²

Méret tipus:
ha

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
5

Méret (m2):
50000

Leírás

Panorámás, közel 5 hektáros lovarda gyönyörű környezetben eladó.

Győrtől 5 km-re Győrújbarát település külterületén kínálom eladásra ezt a számos szempontból páratlan és frekventált helyen, autópálya közelében, de mégis vadregényes, gyönyörű panorámával rendelkező, természetben lévő lovas központot. A telek határon folyik a Kis Pándzsa -patak .

Az ingatlan két részből áll, melyek a következők: 47.700 nm területű, az ingatlan nyilvántartásban legelőként szereplő, és egy 1086 nm területű udvar besorolású egység.

A birtokon található egy 2008 -ban téglából épült, 200 nm-es, 10 férőhelyes, széna-szalma tárolóval és önitatóval ellátott, istálló rendszer, amiben található egy konyhasarokkal, fürdővel, mosdóval és wc-vel ellátott apartman, illetve egy öltöző, klubhelyiség, mosdó wc, tusolóval. Van egy különálló fa-fém kombinációban épített istálló 10 kényelmes boksszal, kettő nyerges helyiséggel, széna tárolóval, önitatóval. Egy 106 nm-es, 15 férőhelyes ló beálló legelő kapcsolattal, egy 8 férőhelyes, fa szerkezetű ló beálló legelő kapcsolattal, 2 homokos körkarám, 2 homokos lovaspálya, 1 füves pálya (mindegyik világítással felszerelve). Az istállók mindegyike vízzel és árammal ellátott. Az istálló közelében található még egy kb.: 20 nm alapterületű faház mosdóval, tusolóval, villanybojlerrel.

A bejáratott, kimagasló hazai és külföldi ügyfélkörrel bíró lovas központ az elhelyezkedésének és a kialakításának köszönhetően hosszú távú és biztos megélhetést garantál a tulajdonosa számára. A lovas centrum komplex kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Az egyéni és csoportos lovasoktatás mellett folyamatos bevételt jelent a bértartás, a lovasterápia, a túra lovaglás, a lovas táborok, valamint az időnként megrendezésre kerülő, igazán népszerű eseményeken a lovas, és egyéb sport programok.

Az 1086 nm-es, művelési ág alól kivont területen 2009-ben felépítésre került egy 90,13 nm lakótér + 3,39 nm fedett előtér, 12,92 nm terasz alapterületű családi ház.
A lakóház belső tereinek az elrendezése: előszoba, közlekedő, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, 3 szoba, 2 fürdőszoba (a kisebb wc-vel, zuhanykabinnal, a nagyobb pedig wc-vel és sarokkáddal), és egy háztartási helyiség.
A fő falak 38-as téglából készültek. A nyílászárók dupla hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok. A fűtés vegyes tüzelésű kazánról vezérelt, a hőleadók radiátorok. Alternatív fűtésként Noirot fűtőpanelok kerültek elhelyezésre. A melegvízellátást villanybojler biztosítja. A szennyvízelvezetés derítő rendszerbe történik. Az esztétikus, időtálló stílusú, tömörfa konyhabútor 2014-ben készült, gépesített. (Villanytűzhely, főzőlap, páraelszívó, mosogatógép.)

A lovas központ a 2008-tól működő, több sikeres pályázatot nyert, gazdaságosan működő kft-vel, közhasznú alapítvánnyal együtt is eladó. A kft mezőgazdasági üzemközpontként van nyilvántartva. A hirdetési ár kizárólag az ingatlanra vonatkozik.

Az ingatlan közelében találhatóak:

Pannonhalmi apátság: 10 km
Achilles - tó: 6 km
Győri termálfürdő 8 km
Győr: 5 km
Sokorói természetvédelmi terület
Schwehat nemzetközi repülőtér: 1 óra autóval

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136982530

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn