Győrszentivánon családi ház eladó

company_logo

44 900 000

Ft

554 321 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 08:21
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
81 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1096  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Győrszentivánon, azon belül is kiváló lokációban, rengeteg lehetőséget rejtő, foglalkozós családi ház eladó! A mindennapi élethez szükséges infrastruktúrák akár gyalogosan, vagy kerékpárral néhány perc alatt elérhetők: iskola, élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, Spar, stb., buszmegálló mindössze 150 méterre van. 2-3 perc alatt autóval elérhető az M19 gyorsforgalmi út, 5 perc alatt az Audi, és az Ipari Park. Kiváló elhelyezkedés bármerre is induljon!
Az 1977-ben, 23 méter széles (!) utcafronttal rendelkező, 1.096 m2-es telken épült, 81 m2-es családi ház 2 szoba + nappalis, konyha és spájz, külön fürdő-WC-s épülete kiváló szerkezeti elemekből áll: vasbeton alap vízszigeteléssel, téglafalak, vasbeton födém. Igazi különlegesség, és előny, hogy a tetőszerkezetet nem fából, hanem acélból építették meg, így gyakorlatilag örök, stabil tartást biztosít bármilyen héjazatnak. Mindezeknek köszönhetően az egész épület szerkezetileg rendkívül stabil. A külső nyílászárók cseréje már megtörtént 2 rétegű műanyag ablakokra, a bejárati ajtóval együtt. A fűtés többféleképpen megoldható: a vegyes tüzelésű kazánnal működő kiépített központi fűtés mellett, kandalló, és villany fűtőpanelek is rendelkezésre állnak. Az egyik szobában a burkolat jó minőségű laminált parketta, a másikban műpadló , a többi helyiség járólappal burkolt.
Az épülethez tartozik 2 külső terasz: egy a bejárat előtt, egy a ház mögött, ami a kertre néz, egy műhely épület, és egy különálló garázs is, melyek szintén stabilak, jól használhatók barkácsolásra, tárolásra egyaránt. A telek jelenleg is művelt konyhakert résszel is rendelkezik, a többi melléképület (disznó és tyúkólak) vagy tárolásra használhatók, vagy bonthatók.
Kellemes árának köszönhetően kiváló lehetőséget kínál a ház: a szükségesnek ítélt értéknövelő felújítások (központi fűtés korszerűsítés, külső szigetelés, a villanyhálózat átvizsgálása, konyha, fürdő, WC felújítása) után bőségesen megtérülő, értékes ingatlanhoz jut az új tulajdonos. A gázcsonk a telken belül van, néhány éve a gázt a tulajdonos kiköttette, jelenleg az épületben nincs bevezetett gáz.
Az ingatlan irányára 44.900.000,- Ft. Győri, földszinti, maximum 1. emeleti felújított lakást a tulajdonos beszámít értékegyeztetéssel. Díjtalan pénzügyi szolgáltatással is segítem, igényei szerint. Rugalmas megtekintés ügyben várom hívását: Szabó Péter 70/88-22-189

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145434169

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn