Győrszentiván - Kertvárosban eladó víkendház

company_logo

14 000 000

Ft

823 529 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 14:08
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
11

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2400  m2
Méret:
17 m²

Leírás

Eladó Zártkerti Ingatlan! Gazdálkodásra és pihenésre egyaránt alkalmas ingatlant keres? Ne keressen tovább! Ezt a csodálatos zártkerti ingatlant Önnek találták ki!

A 2400 négyzetméteres telek egy teljesen Karbantartott és Gazdálkodásra alkalmas terület, ahol termő gyümölcsfák és szőlő található. A teleken található gyümölcsfák: 2 szederfa, 1 sárgabarack, meggy, alma és körte, valamint 15 db ősmagyar fa válogatás. Emellett még egy vaslemezből készült, téglával alapozott tároló is helyet kapott, amely akár garázsnak is tökéletesen megfelel. Az ingatlanon található egy árnyékszék is.

A területen lévő kis ház természetes faanyagából készült, beton alappal és duplafalu faház kivitelben. Ez a 15 négyzetméteres házikó egy 9 négyzetméteres szobából, 6 négyzetméteres konyhából és egy 3 négyzetméteres kis tárolóból áll. Az épület előtt egy fedett terasz is található, téglával kirakott lábazattal, ami tökéletes helyszín nyugodt pihenésre.

Tovább fokozza ennek az ingatlannak az értékét a 20 négyzetméteres, betonozott aljú pince. Beton födémmel és téglából épült oldalfalakkal, földborítással, amely hőszigetelő és egészen különleges karaktert ad az épületnek.

Az ingatlanban található még egy Fúrt Kút szivattyúval és egy Derítő, amely biztosítja a vízellátást és a szennyvíz elvezetését.

EZ Az Ingatlan nem igényel kifüggesztést, mivel zártkert művelési ág alól kivont terület. Hosszúsága 186 méter, szélessége pedig 11 méter, így Kiváló lehetőséget kínál mezőgazdasági tevékenységre is.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Kiváló adottságokkal és számos potenciális felhasználási lehetőséggel, ez az ingatlan mindenkinek ideális választás lehet! Hívjon még MA és tekintse meg saját szemével az ajánlatunkat!

Az ingatlan magvásárlásához 11 M Ft. babaváró hitel igényelhető, melynek lebonyolításában irodánk díjmentes közreműködést biztosít. Amennyiben szeretné megtekinteni a zártkertet, keressen bizalommal: 30/ 2 905 405.
Ingatlanbazár - Olvass tovább
Rövid leírás
Elhelyezkedés

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150491188

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Varga Renáta

Kacsaláb Ingatlan Iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn