Eladó 81 nm-es lakás Győr

company_logo

64 900 000

Ft

801 235 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 22:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
81 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Riasztó

Leírás

TÁGAS, NAPFÉNYES, GYÖNYÖRŰ otthon RÉVFALU szívében!

Vannak házak, lakások és vannak OTTHONOK, amikben már az első pillanatban meg van az a hazaértem érzés. Na ez pont ilyen!

Révfalu kedvelt részén, az egyetemtől pár száz méterre található ez a 81 m2-es hangulatos ingatlan, melyben minden adott, hogy álom otthon legyen. Egy egyedi tervezésű, 3 szintes társasház első emeletén található a lakás, mely azonnal elvarázsol. Az előszobába lépve gyönyörű panorámás kilátás nyílik körbe, az összes helyiség ablakán keresztül a környező utcákra, és a kertre. A tágas előtér nem csak egy belépő, hanem egy kellemes központi tér is, amin keresztül minden elérhető, hisz innét nyílik szinte az összes helyiség. Kellemes pasztell színek és finom burkolatok teszik hangulatossá már az első pillanatban. A konyha egy minden igényt kielégítő tágas helyiség, ahol a szakács és a falatozó kényelmesen megfér egymás mellett. A napsütötte fürdőszoba sarokkáddal kényeztet, a WC külön helyiségben teszi a dolgát. A nappali sarok elhelyezkedésének köszönhetően szintén tágas és világos, közvetlen erkélykapcsolattal máris kitekintést nyerhetünk a belső udvarra. Innét nyílik egy nagy ágyas hálószoba, melyet két további követ közvetlen megközelítéssel az előszobából.

A lépcsőház mindig tiszta, köszönhetően a kedves és rendszerető lakóközösségnek, akik szorgos kezeikkel az udvart és a kertet is gondozzák. A földszinti nagyméretű közös tároló mindent elnyel, legyen az kerékpár, babakocsi vagy bármi más egyéb.

De hát mit is tud még ez a hangulatos ingatlan? Helyiségei redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, a riasztó vezetékezés előkészítve, a kábeltévé bekötve. Az utcai bejáró kaputelefonról működik, elektromos zárral ellátott. A közös költség kifejezetten alacsony, a rezsi is megfizethető. A közlekedés hibátlan, az utca csendes, a ház előtt mindig van szabad parkoló. A közelben minden fellelhető ami csak a mindennapokban szükséges lehet.

Az ingatlan ITT és MOST ELADÓ és lehet hogy CSAK ÖNRE VÁR!

Referencia szám: LK017063-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141511159

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn