Győri eladó 80 nm-es ház

company_logo

69 000 000

Ft

862 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

júl 4., 11:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
428  m2
Méret:
80 m²

Leírás

Egyedülálló életérzés - tóparti ház Nádorvárosban!

Eladó egy tóparti, hangulatos, felújítandó kocka ház Győrben. 1935 körül épült a zsákutca legvégén egy 80 négyzetméter alapterületű téglaépítésű ingatlan, mely egy 428 négyzetméteres telken helyezkedik el. 1970 körül kibővítették és leszigetelték. Azóta a tetőszerkezet is felújításra került új tetőlécekkel, fóliával és cseréppel. A betonfödém kiváló alapot ad azok számára akik egy további szint kialakításával tervezik növelni az életteret. A házban 2 nagyméretű szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, előszoba került kialakításra, melyet egy üvegezett verandán keresztül a kert irányából közelíthetünk meg. Már most is magával ragadó a panoráma a kert irányába, de a betonkerítés átalakítása után a tó teljes látványával tovább fokozható! A szobákban és előszobában parketta, a konyhában, kamrában linóleum, a vizes helyiségekben pedig festett beton van. A ház jó fényviszonyokkal rendelkezik, régi dupla faablakok és fa redőnyök szabályozzák a fény beáramlását. Jelenleg a fűtésről gázkonvektorok és 2 hangulatos fatüzelésű cserépkályha gondoskodik.

Az ingatlanhoz tartozik egy pince, ami további tárolási lehetőségeket kínál. A különálló, vízzel és villannyal ellátott nyári konyha és a kert végében épített tároló még több funkcionális teret biztosít. Az utcán a parkolás ingyenes, de garázs kialakítására is van lehetőség. Az utca nagyon csendes, zsákutca, átmenő forgalom nem zavarja. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető.

Győr, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, gazdag kulturális élettel, kiváló éttermekkel, kávézókkal és üzletekkel a közelben. Ez a tóparti ház tökéletes választás azok számára, akik a városi élet nyüzsgését és a természet közelségét is egyaránt értékelik, de csendet igénylő vállalkozásnak - irodának, rendelőnek is kialakítható.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját otthonként vagy akár befektetésként egy igazán különleges ingatlant vásárolhasson! Hívjon és mutatom Önnek!

Referencia szám: HZ047508-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148814140

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn