Győri 760 nm-es telek eladó

company_logo

45 000 000

Ft

59 211 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 11:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
utcában

Csatorna:
van

Méret:
760 m²

Leírás

Telek luxus környezetben  a MyVa LakóparkbanMost lehetősége nyílik rá, hogy egy modern házat építtessen az exkluzív MyVa Lakóparkban. Ez a 760 m-es összközműves telek (övezeti besorolás: Lf05/O/30/40-/070/02-//006) tökéletes választás mindazok számára, akik egy igényes környezetben, közel a belvároshoz képzelik el az életüket!
Válasszon többféle építési terv közül, és találja meg azt a stílust, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek és ízlésének vagy hozza magával saját tervrajzát és beszéljük át a lehetőségeket! Valósítsa meg álmai otthonát egy olyan környezetben, ahol a minőség és a korszerű dizájn találkozik!
A Myva lakóparkban összesen tíz ház épül majd 2025. novemberéig, amelyek különleges élményt kínálnak az ott lakóknak. A beruházó gondoskodik a lakópark színvonalas kialakításáról, melynek Ön is a részese lehet. A közösségi élet kiemelt szerepet kap, a biztonságos környezet és a közös programok lehetősége pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát. Így egy összetartó, élhető közösség formálódhat, ahol öröm lesz együtt élni.
Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és valósítsa meg álmai otthonát egy olyan környezetben, ahol a minőség és a korszerű dizájn találkozik!

Referencia szám: PR064545/TK/22040-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150219082

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn