Győri 430 nm-es étterem eladó #4458543

company_logo

75 000 000

Ft

174 419 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
430 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs
Bútorozott-e:
nem

Leírás

Győrben értékesítésre bocsájtjuk a korábban közismert, egyedi, nagy népszerűségnek örvendő Sir Vincent Lovagi éttermet, mely jelenleg nem üzemel, de bármikor üzembe helyezhető. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően jól megközelíthető, a város bármely pontja viszonylag gyorsan elérhető - amennyiben kiszállításban is gondolkodik az új tulajdonos.
A lehetőségek tárháza határtalan.
Az üzlet az 1-es főút mentén, forgalmas helyen található, nagyon jó megközelíthetőséggel.
A 90-es években épült, 2506 nm telken ( 3 db telek összevonásából ) lévő felépítményt a 2005-ben bővítették, így egy 430 nm alapterületű üzlethelyiséget alakított ki a jelenlegi tulajdonos, mely nagyobb rendezvények szervezésére és lebonyolítására is alkalmas, és akár 300 fő elhelyezése is könnyen megoldható.
A rendkívül igényesen kialakított középkori hangulatot felidéző ingatlanon kialakításra került egy fedett tarasz, pince lejáró, közlekedő, pince termek, zöldség tároló, húsfeldolgozásra alkalmas helység, egyéb raktár helységek, mellékhelységek. Ezen kívül kialakítottak egy összkomfortos külön lakrészt, amely 2 szobából, nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
A vezetékes víz bezvezetése megtörtént, a fűtés tekintetében 3 db kémény áll rendelkezésre, mely lehetőséget biztosít kandalló, kályha, cserépkályha használatára. A szellőzést megfelelően kialakított szellőzőrendszerrel oldották meg. A pincét 2 métrer földréteg fedi. Az ingatlanbesorolás alapján kereskedelmi, szolgáltató övezet 15%-os beépíthetőséggel, 2 szint magasságban.
Ezzel kapcsolatosan az építési engedélyek rendelkezésre állnak. Lehetőség van akár szálloda, panzió, kemping kialakítására, építésére.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bátran, további információkért kézséggel állunk rendelkezésére!

75000000 Ft
Juhász Julianna


Hivatkozási azonosító: VL034088-4458543-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142288101

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás