Eladó 32299 nm-es telek Győr

company_logo

148 000 000

Ft

4 582 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 12:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
32299 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
utcában

Leírás

BEFEKTETŐK, KIVITELEZŐK FIGYELEM!

Győr-Ménfőcsanakon eladó a 83-as főút, valamint a Csontváry és a Nádasdy Ernő utca által körülhatárolt beépítetlen terület. A telek 32300 m2, 3 oldalról körbekerített, jelenleg külterületi rét besorolású, 30 napos kifüggesztésre kötelezett. Összközmű kiépítettség, a területet körbehatároló utcákban elérhető. A ingatlan 1/1-es tulajdonossal rendelkezik, per- és tehermentes. A területre vonatkozó szabályozási terv felülvizsgálata, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által folyamatban van. Amennyiben az átminősítés elérhetővé válik, várhatóan építési telkek kialakítására lesz lehetőség.

Az ingatlan a Gyirmóti Sport és Wellness Központtal szemben található, az Aranyhal horgásztó szomszédságában. A környező utcákat gondos családi házak színesítik, aszfaltos utak, közvilágítás, buszközlekedés és minden egyéb infrastruktúra elérhető. Győr-Ménfőcsanakon több társasházi lakópark is megtalálható, mely kedvelt célpont az élhető, kertvárosi környéken ingatlant keresők körében.

Ménfőcsanak Győr egyik városrésze, korábban 3 különálló község, Csanakfalu, Csanakhegy és Ménfő egyesítésével jött létre. 1970-ben csatolták Győrhöz, azóta a megyeszékhely része. Fekvését tekintve a Bakony és a Kisalföld találkozásánál helyezkedik el, Győr központjától légvonalban mintegy 7, közúton mintegy 9 kilométerre délre található. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala az M1-es autópálya, amely kelet-nyugati irányban halad el a városrész északi peremvidékén, valamint a 83-as főút, amely dél-északi irányban húzódik végig Ménfőcsanakon. A környék fontosabb alsóbbrendű útjai közül Ménfőcsanaknál ér véget a Nyúltól Győrújbaráton át idáig húzódó 8311-es út, itt ágazik ki a 83-as főútból a Sokorópátka-Gic-Bakonytamási felé vezető 8309-es, illetve a Koroncó megközelítését biztosító 8418-as út is. Győr belvárosából a 21B, a 22-es, a 22B és a 22Y helyi autóbuszokkal közelíthető meg. A hazai vasútvonalak közül a városrészt a MÁV 10-es számú GyőrCelldömölk-vasútvonala érinti, megállóhelye Győr felől, felső Ménfőcsanakon található.Amennyiben e kiváló lokációval rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bátran!

Referencia szám: TK070717-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145854125

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn