Győrben vendéglátó egység eladó

company_logo

75 000 000

Ft

174 419 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
430 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Győrszentivánon található, egyedi hangulatú vendéglátó egység. 430 m2-es alapterületű, részben jó állapotban van, de felújításra is szorul.
A térségben egyedülállónak mondható, hiszen boltíves, középkori hangulatot idéző pince termek lettek kialakítva. Működése alatt nagy népszerűségnek örvendett, lakodalmakat, összejöveteleket, és egyéb rendezvényeket szerveztek.

Többféle fűtési mód megoldható, pl. kandalló, kályha stb, de vegyes tüzelésű kazánnal, a központi fűtés is kialakítható. A közművek közül, a villany (ipari áram) és a víz lett bevezetve.

A telek területe 2565 m2. Kereskedelmi szolgáltató gazdasági övezet besorolású, 15%-os a beépíthetősége. Kétszintes, maximum 385 m2-es alapterületű épület is ráépíthető, Az építési engedélyek rendelkezésre állnak. Lakóépület nem, de vendéglátó egység, panzió, szálloda, és egyéb üzlethelyiség, ipari tevékenység kialakítható.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!


Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141009603

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Express Ingatlan

info@expressingatlanstudio.hu

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás