Győrben irodaház eladó!

company_logo

350 000 000

Ft

145 833 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 11., 10:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
2400 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
4

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Egyedi Befektetési Lehetőség Győrben A Belváros Szélén!
Győr, minden irányból könnyen és gyorsan megközelíthető területén, Gorkijváros és a belváros határán, 1979-ben épült, 4 szintes, 4X~600 m2-es, Több Célra Alkalmas irodaház eladó!

Győr belvárosától karnyújtásnyira álló irodaház az M1 autópályától 10 percnyire található, a szomszédban lévő Duna Center bevásárlóközpont rengeteg lehetőséget kínál, autóval pedig a mindennapokban fontos valamennyi célállomás (belvárosi éttermek, vasút és busz állomások, posta, hivatalok, iskolák, stb.) percek alatt elérhető a belvárosban, Nádorvárosban, Révfaluban, Szigetben, gyakorlatilag az egész városban.
Az épület 4 szinten, összesen csaknem 2.400 m2 hasznosítható területtel rendelkezik. A külső homlokzat hatalmas, márvány borítású, és nagyméretű, fém ablakokkal ellátott, így a természetes fény bejárja az egész épületet, lakások kialakítására pedig körkörösen alkalmas. Belül a recepció, és a lépcsőház szintén márvány borítású, az irodai helyiségekben jó minőségű fa parketta, vagy szőnyegpadló található. A téli fűtést Buderus gázkazánokkal, a nyári szellőzést központi légcserélővel oldják meg. A tetőterasz izgalmas, további fejlesztési ehetőségeket kínál. Emellett a parkosított udvar látványa teszi még kellemesebbé az itt töltött időt. Az épületben nagy lépcsőház, lift könnyíti a közlekedést, minden szinten külön férfi és női mosdók lettek elhelyezve. Az épülethez tartozik néhány saját parkoló kialakítására alkalmas terület, az alsó szinten akár teremgarázs is kialakítható, illetve a szomszédos bevásárlóközpont ingyenes parkolója 2 perces sétával elérhető. Az ingatlan kiválóan alkalmas irodai hasznosításra éppúgy, mint akár apartman lakások, hotel, munkásszálló, idősek otthona kialakítására, így kiváló, egyedi befektetési lehetőség, amihez hasonlót sem lehet Győrben találni.
Az ingatlan ára 350.000.000,- Ft. Megtekintéssel, kérdéseivel kapcsolatban várom hívását: Szabó Péter 70/88-22-189

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146987261

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn