Egyedi ajánlat!

Győr mellett Vámosszabadin 180 m2-es családiház eladó

company_logo

99 000 000

Ft

550 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 08:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
napelemes fűtés

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Energiatanúsítvány:
A++
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Győr mellett Vámosszabadin 180 m2-es családiház 1200 m2-es telken eladó.
Vámosszabadi legélhetőbb, legzöldebb zsákutcájában eladó ez a különleges, eredeti, finn technológiával készült, boronafalas gerendaház, mely magában ötvözi a hagyományos építészet emberközeliségét a luxus okos-otthon minden eleganciájával és költség-hatékonyságával.
Az 1200 nm-es kert teljesen parkosított. Itt kapott helyet a 15 m3-es öntisztuló, biodrén aktív átáramlás rendszerrel ellátott úszótó és a kültéri, 6 személyes Jakuzzi melyek áram-költsége, a 8 kW háztartási kiserőműnek (napenergia rendszernek) köszönhetően nulla!
A kert precízen megtervezett és kialakított, további részeiben kapott helyet az 50 nm-es, hőszigetelt garázs mögött a 20 nm-es fatároló és a Jován teraszgrill, előkészítőpulttal, kerti mosogatóval, bográcsozóval. A tóba nyúló 15 nm-es, WPC-borítással fedett teraszon került elhelyezésre a rönk hintaágy is így a terasz intim környezetet biztosít a kerti étkezésekhez, illetve fürdőzéshez, napozáshoz is.
A kert végében, pergola által szegélyezett, murvával fedett hátsó lakókocsi-beálló található, melyhez a víz és az áram-csatlakozás is kiépítésre került.
Az Otthon
A dél-nyugati fekvésű ház kert-felőli fala 3-rétegű, hőszigetelt üvegből készült, így egész évben zavartalan kilátást nyújt a teljes kertre. A szintén teljesen felületen 3 rétegű, hőszigetelt üvegezett közel 30 nm-es télikertben kapott helyett Suomi-Sauna által gyártott finn szauna, eredeti finn, IKI típusú fatüzelésű kályhával, valamint infraszaunával, 7 db 500W-os infra fűtőtesttel. A kabinban sóterápia és fényterápia, illetve hangszórók is kialakításra kerültek.
A földszinten a hatalmas, fényárban úszó, 50 nm-es nappalit diszkréten elegáns márványpult választja el a tágas, felsőkategóriás, Német Neff konyhagépekkel felszerelt konyhától. A kamra a konyhából nyílik.
A belső árnyékolást 5 db okos-árnyékoló hivatott ellátni.
A földszinten továbbá vendégszoba, illetve az előszobából nyíló - WC és egy fürdőszoba található összesen 112 nm-es hasznos lakóteret biztosítva.
A tetőtéri emeleten 4 db egyenként kb. 10 nm-es szoba és egy családi fürdőszoba található, sarokkáddal, WC-vel, illetve dupla mosdóval.
Az emelet hasznos lakóterülete 69 nm.
Az emelet klimatizálásáról a földszinttől független, központi klíma rendszer gondoskodik, mely friss levegő bekeveréssel biztosítja az emelet folyamatos friss levegőjét.
A télikert automata árnyékolói szél- és esőérzékelővel vannak ellátva, a belső hálózaton szünetmentes tápegységgel ellátott NAS-szerver kapott helyet a teljes informatikai és biztonsági rendszer zavartalan működése érdekében.
A földszinti házimozi rendszer egy automata, 2,5 m képátlós motoros vászonnal és Harman-Kardon 5.1 digitális hangrendszerrel rendelkezik.
A ház és a kert teljes, éves energiaellátását a tetőre szerelt 8 kW háztartási kiserőmű biztosítja. A kert és a tó vízigyényét kerti szivattyú elégíti ki, melyet a kerti jacuzzival együtt - szintén a napelem lát el elektromos árammal.
A ház rendszeres külső ápolás-állagmegóvása folyamatosan, eredeti finn anyagokkal lett elvégezve, legutóbb idén tavasszal: Az egész ház kívülről Tikkurila Vallti-Color vékonylazúrral lett átszórva.
Az idei évben a teljes földszint új, vinyl burkolatokat kapott.
Amennyiben egy igazi, családias, romantikus, időtlenül gyönyörű otthont és kertet keres Családja számára, de nem mellékes Önnek az élhető luxus ugyanakkor mindezt a jelenleg elérhető legköltségkímélőbb módon szeretné megadni maga- és Családja számára, úgy ez az otthon lesz a megfelelő választás.
Várható energetikai besorolása: A+
Csok és hitelügyintézésben valamint az adásvétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében forduljon hozzám bizalommal.
Érdeklődni telefonon lehet Nelli Ingatlan: 20-4370625
ÁR: 99 Millió Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146258470

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn